Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam :)
    Poczytałem posty :) większość na nie, bo brakuje kozy cukrowej, bażantów, kozic itd ;) więc na hamaczek xD
    ja oprócz kozic mam wszystko do tego eventu i zrobiłbym ten event tylko po co? dla pnącza? nie ! bo to farmerski śmieć :mad:
    pozostałe nagrody nie warte oddanego towaru :cry: ja całe lato "leniuchowałem" na hamaczku ale w zimę :p to na pewno nie xDwięc pozostaje kocyk, ogień w kominku dobra książka, nastrojowa muzyka i czekanie na jeszcze gorszy event xDxD
    Jak ktoś zrobi całość proszę niech się pochwali ;)
    Miłego dnia :music:

2. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja sobie rozrysowałam na jednej kartce górę i dół dwoma kolorami... myślę że wracać się można bo przecież są rozgałęzienie i ślepe uliczki ale najbardziej zastanawia mnie to czy przejścia między górą i jaskinią można odblokowywać z dowolnej strony... czy te oznaczone np na niebieską są do odblokowania z góry a te na różowo z dołu czy na odwrót. Jeśli tak to mój misterny plan wyprawy mogę sobie wsadzić gdzieś...

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moze ta tabelka ci pomoze..
    po lewej gory,,po prawej odpowiednik jaskinii
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/im-kraxelfieber.68971/#post-3233180

4. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Po sprawdzeniu zapasów: mam wszystko, nawet cukrowa się przyplątała (chociaż ostatnio słodyczy nie jadam).
    Ale jak zdecydowana większość - nie.
    SP zostaje na nowe neonki. Coś się zrobi z zaległości w spółdzielni.

5. mrobert15

mrobert15 Czeladnik forum

Ogłaszam strajk i rezygnuję z większości prac na farmie! Może zajrzę do kalendarza świątecznego i coś podłubię, ale na pewno nie zrobię eventu.

Trzeba jeszcze podkreślić, że wymóg kozic, które weszły do gry kilka dni temu i nie ma ich nawet na targu zasługuje na specjalną nagrodę/premię noworoczną dla twórcy eventu. Następnym razem proponuję oddawanie zwierząt, które pojawią się w grze u losowo wybranych graczy, w ostatnim dniu jego trwania.

6. ewanta

ewanta Komandor forum

Azile i Wrzosowisko3 lubią to.
  7. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Trzeba dać sobie spokój z tą grą,coraz gorsze eventy,zagmatwane,nagrody szkoda gadać,tylko kasa.Odkryłam TS z ostatniego to same starocie .Szkoda czasu i nerwów, a gram od początku.

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Taa, coraz gorzej, trzeba to rzucić itd xD
    A ja...
    ... gdybym grała...
    ... gdybym miała pnącze...
    ... gdyby mi zależało na levelach...
    ... to bym na głowie stanęła, żeby zakosić ten konkretny rząd pnącza.
    W końcu SP i tak kupuję ;)

9. -norbijas-

to sa miejsca gdzie mozesz przejsc z gor do jaskin
    mamy inne zdanie od pewnego czasu ale tutaj sie z Toba zgodze..
    a tej sp bedzie co event szlo coraz wiecej.....

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie wiem czy dobrze liczę. Normalnie za 1 klonowanie dostaje się 50 PD/TPD. Z tym pnączem przez 5h będzie dodatkowo 1000% czyli 500 PD/TPD z 1 klonowania. Jeśli w czasie eventu hodowlanego zrobię 300 klonowań mam dodatkowo łącznie 150.000 PD/TPD? W sumie na miesiąc bo z taką częstotliwością mamy eventy hodowlane a znaczące (tj. mające wpływ na wzrost PD/TPD) zwiększenie zużycia SP i tak jest nierealne.

11. Kathea

Kathea Baron forum

A ja się cieszę że jest taki a nie inny event. Bo gdyby były ciekawsze nagrody to pewnie bym robiła, a tak to mam wolne i mogę odpocząć od tego wariactwa.

12. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

w niemieckim poradniku zadania z jaskiń i gór mają oddzielne numeracje, też nie wiedziałam o co chodzi zanim nie otworzyłam ich poradnika. ale i tak nadal nie wiem czy tym dynamitem to mogę i od dołu i od góry każde wspólne zadanie według uznania i potrzeby...

magdalena lubi to.
  13. -norbijas-

nie mowie o userach Twojego typu;) ktorzy, chomikuja sp z misji..kreca ja w mlynie i traktuja gonitwe z poziomami w sposob lajtowy...akurat ten event a raczej pnacze z niego jest skierowane dla osob ktore,bardzo duzo wydaja realnej kasy na pakiety sp oraz sa zainteresowani szybkim wbijaniem lvli..a dla nich wydatki na sp zostana w pewien sposob zrekompensowane..wbrew pozorom ludzie ciagle wydaja sporo kasy na sp..gdyby bylo cos zupelnie innego bp by nie dalo takiego a nie innego eventu..wszystko opieraja nie o posty na wszelakich forumach,,tylko na miesiecznych bilansach zyskow

14. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Poczytałam, pomyślałam i odpuszczam jak większość hodowlanych.
    Czas na "pracę u podstaw". Co za dużo to nie zdrowo.

15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Hm..czytam tak sobie..jedni liczą od góry czy w jaskini...którą ścieżkę wybrać...co pominąć...czekan a może dynamit ( z dynamitem należny obchodzić się bardzo ostrożnie , może całą górę rozsadzić i gruz jaskinię zasypie)
    Wszystko to marność nad marnościami..bo czym innym przy moim hamaczku..xDxD
    Ja tak jak już pisałam..... pasuje i będę się przyglądać jak inni się wspinają go góry to znowu schodzą by pobawić się w grotołaza .
    Jak ktoś spadnie i zrobi sobie ała ..to spoko pomogę mam przeszkolenie ratownicze..:oops::oops::oops:

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

A to dobrze, bo już myślałam, że jest w tym jakiś haczyk;) Jako pamiątkę eventu wezmę sobie naklejkę. Pnącza wolę nie mieć (chyba, że coś do niego dorzucą;)). I tak mam już za dużo takich o śmieciowej wartości generujących tylko kliknięcia; od wieków nie ogarniam co które daje - wyłączając parę podstawowych...

17. -norbijas-

haczyk jest dla tych duzo kupujacych i goniacych..akarut to pnacze musza miec..chociaz nie wszyscy jeszcze teraz o tym wiedza badz sa tego swiadomi...

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja spróbuję. Wprawdzie miedzianego sokoła już mam,kozic nie mam,słodkiej kozy też nie ale skoro już w to gram to event będę robić. Generalnie nie lubię hamaków.

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Kupuję mało,a sp w ogóle,za poziomami nie gonię wcale,więc wychodzi,że z czystym sumieniem,mogę event odpuścić.

20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Odpuszczam sobie ten event,jak dla mnie to za dużo chcą,a poza tym nie mam kozy cukrowej, ani kozy twardziela,szkoda SP bo u mnie nie ma tak wysokich przeskoków,a poza tym jestem ostatnio dorywczo na farmie z powodów rodzinnych,a tu taki event dają,że masakra. Nie zależy mi na TS,bo po ostatnim evencie same starocie dostałam, nic z nowości, więc mam ten event gdzieś :wuerg:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.