Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alairë

Alairë Generał forum

Po przeczytaniu poradnika stwierdzam, że chyba kawy już nie muszę pić... xD
    Mogłoby być świetnie, ciekawa koncepcja, ale wymagania masakryczne.
    Powiem tak - przynajmniej zacznę i odbiorę naklejkę :D

2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Patrzę jak tu zrobić zadania jak najmniejszym kosztem SP i ...nie wiem

Wrzosowisko3 i kybek93 lubią to.
  3. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hm....bywały eventy z gorszymi nagrodami. Skrzynia z zabawnymi zwierzetami zła nie jest, no i 5 drzewek Duch jest wartych uwagi.
    Jesli dobrze rozumiem poradnik, to karabinki wypadają z każdej oazy, więc mozna sobie pokolorować słonie, albo pomiksować

NASTKA.BURAN, Wrzosowisko3 oraz kybek93 lubią to.
  4. b4lagan

b4lagan Okazjonalny autor

Ktoś w BP miał chyba ciężki dzień bo w evencie koszty do zysków nijak się mają. Po raz pierwszy odkąd gram event odpuszczam (SP mam tyle ale mi szkoda na takie nagrody). Więcej tego typu zabaw a graczy im szybko ubędzie

5. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry
    Hmm... nic dodać, nic ująć każdy już wymienił powody czemu nie będzie robił to i nie będę się powtarzał,
    może jedynie zajrzę przez szczelinę lub wejdę do środka i pokrzyczę troszkę a echo mi przyniesie kilka fantów malutkich i to wszystko.
    Przepocone gumiaki czas odstawić xD

Ogólnie to mi się już podoba ten ewent, bo prawie każdy deklaruje absencje a to będzie dobry znak dla wydawcy by trochę spuścił z tonu i nie robił więcej takich pazernych eventów i zakasał rękawów na pieniążki, także plus za "głupotę" i oby jak najmniej chętnych na ten ewent :p

6. niusia1

niusia1 Czeladnik forum

A już myślałam że będę osamotniona w nie wykonywaniu tego eventu ale aż miło popatrzeć że będę w w większym gronie pierwszy raz odpuszczam event i macie rację że coś bardzo drogi ,może myśleli że gracze na koszyczki się rzucą i zarobią na premię Świąteczne?

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Mam 2512 SP wiec moglabym zrobic calosc, ale nie mam kozic, bażant sie zrobi :p
    mam 4 latające kozy...ale cukrowej na oczy jeszcze nie widziałam :p
    zobaczymy, cos tam jutro podłubię
    Myslalam ze bedzie tradycyjny hodowlany z szybkim BB i zalatwie to w 1 dzien i na spokojne wyjade sobie w piątek i zrobie krótki odwyk od farmy a tu lipa :p
    postaram sie zrobic calosc dla wlasnej satysfakcji, a co z tego wyjdzie to zobaczymy :p

8. abask

abask Fanatyk forum

Słucham, że co? Koza cukrowa? Inne kolorowe? Pewnie. Już pędzę!
    Eventu nie robię. Będzie okazja nadgonić w końcu kilka zadań w spółdzielni.

9. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Ja chętnie zrobię do tajemniczych z sokołami, niewiele trzeba a może ustrzelę ptaka :)

Wrzosowisko3, jola0909g oraz kybek93 lubią to.
  10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Pierwszy raz chyba w całej historii Farmeramy będziesz mogła w zupełności wypełnić tytuł eventu i się "poprzechwalać" jak skończysz go w całościxDxDxD (tylko czy to jest takie super to zostawiam do własnej oceny Farmerów hehe :p;))

11. abask

abask Fanatyk forum

Dla mnie satysfakcją będzie jak wytrzymam i w końcu jakiś event odpuszczę :)

12. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    Po dłuższej analizie poradnika,przejrzeniu zasobów zwierząt hodowlanych i zapasu SP stwierdziłam,że po raz pierwszy w swojej farmerskiej karierze nie bedę robić eventu:oops:8).Z ogromnym trudem mi to przychodzi,bo jestem kolekcjonerką itemów,ale czas już powiedzieć sobie:dość!
    Przecież nie muszę mieć wszystkiego.W życiu realnym też nie jestem posiadaczką wszelakich dóbrxD:music:,a jakoś daję radę;).
    Po przeczytaniu Gretkowych przepowiedni w Zgaduli,już jakiś czas temu nakupowałam na targu sporo kolorowych kóz,to je teraz z ładnym zyskiem sprzedam i to powinno mi zrekompensować brak pnącza z itemami:D.
    Wszystkim podejmującym się tego kosztownego eventu życzę powodzenia!Bawcie sie dobrze;).

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2017
  13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

haha.
    To prawda.
    Mi się udało 1 eventu nawet nie tknąć w tym roku i byłam z siebie dumna xD
    Co to uzależnienie robi z człowiekiem

14. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

nie wiem może nie doczytałam, może przeoczyłam, ale chciałam spytać skąd wziąć czekan do zadania 9 i 14 kiedy item osiągalny do produkcji czekanów jest w zadaniu 24?
    nie mam kozić event odpuszczam, poza tym oddac takie kolorowe za tak marne nagrody szkoda słów

Ostatnie edytowanie: 5 grudnia 2017
  15. katbit

katbit Zaawansowany

Jeśli trzeba tyle w niego włożyć, to mogli dać lepsze nagrody. Ale się postarali....-.-

16. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

z całą pewnością odpuszczam event,wolę sprzedać kozę-twardziel i kozę cukrową i oczywiście na tym zarobić,poza tym nie mam kozic i bazantów

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Tak siedzę sobie i myślę że oni specjalnie taki event dali by ludki nie robili.
    No bo święta za pasem i roboty w domku więcej,więc po co ludzie mają zaniedbywać swoich bliskich i w pośpiechu byle co zrobić;)
    A tak to chałupa będzie wysprzątana,pierniczki zrobione,mięsko zapeklowane i prezenty zapakowane;)

18. KacperPoll

KacperPoll Czeladnik forum

dziękuję, pasuję

Wrzosowisko3 lubi to.
  19. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

ja zrobie tyle co potrzeba bedzie,
    jak najmniej SP i jak najmniej tych dziwnych wypadajek
    te zwierzaki wysokohodowlane sobie odpuszcze i tak od kiedy cos tam zmienili to mi z tych zagadkowych drzew i zagrod nic specjalnego nowego sie nie chce zrobic (a stawialem juz sporo zagadkowych zagrod np. dla krokodyli i jeszcze go nie trafilem), wiec szkoda ladowac sie w takie cos, szybciej poczekam na wymiane, bo teraz widze to "latwiej" zdobyc niz czekanie co dzis bedzie z zagadkowej zagrody jakias kolejna ++ czy moze cos pomaranczowego albo zoltego

20. małgoos

małgoos Cesarz forum

Ja po analizie waszych wpisów postanawiem tylko załapa drzewka na pełnie a czy mi sie uda to zobaczymy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.