Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

tam jest tylko z takiego różowego na środkowej planszy przy CJMie - bez czekana się nie wlezie

2. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Muszę przyznać, że moje nastawienie do ewentu zmieniło mi się sporo na plus.
    Był bardzo drogi, ale sobie to odrobiłem, bo przy klonowaniu trafiło się trochę kóz latających.
    Na targu zdarzały się okazje typu twardziel za 9 mln, który za chwilę poszedł za 2x tyle.
    Stan konta +ok. 40 mln SG.
    ZB na stanie 404 szt. to cukrowa nie warta żadnych bananów.
    Tajemnicze zagrody to rozczarowanie, najwyższe to pomarańcze, kilka drzewek XXL i gwiezdna jabłoń.
    To już wolę ewenty hodowlane z odznakami, bo na końcu jest jakiś pewny neon.
    Pnącze mam, ale będę aktywował tylko przy BB, a na codzień itemy będą zarabiać na siebie w ogrodzie ozdobnym.
    Jeszcze + dla grafików za pomysł.

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Dziękuję zdobyłam

4. klicmar

klicmar Forumowy żółtodziób

Napisać trudne to nie znaczy że trzeba robić aż takie problemy że by wykonać zadania ponosić takie koszta.

Jest to najgorsze z wszystkich do tej pory zadań.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 grudnia 2017
    -izifarmer- i mysza199710 lubią to.
  5. kacpi1134

kacpi1134 Forumowy żółtodziób

Event do bani !!!!!!!!!!

-izifarmer- i mysza199710 lubią to.
  6. młoda33

młoda33 Czeladnik forum

Czy do uzyskania skrzyni morskich zwierząt trzeba przejść całą plansze górską
    Dziękuję za pomoc mamaiza69

Ostatnie edytowanie: 9 grudnia 2017
  7. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Od strony jaskini, najbliższe wejście jest na 15

Całą górę nie, musisz mieć odblokowane wejście do jaskini 23 lub 15 (bliższe) i od strony jaskini wejście na 32

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 grudnia 2017
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja zrobiłam tylko kilka kroków bo szkoda mi SP (poszło raptem 15 klonowań) z moich sokołów wylazł bizon nie jest źle ale mogło być lepiej. Z sadzonek 2 brzozy.

bacowa70 i Nutka lubią to.
  9. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

U mnie z ciekawszych brzoza, a sokoły zamieniły się w bizona, bażanta i pomarańczowe gołębie.

bacowa70 i ewanta lubią to.
  10. ewanta

ewanta Komandor forum

mój sokół okazał się orłem:p

mamaiza69, bacowa70 oraz Nutka lubią to.
  11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Moje 4 potencjalne sokoły sobie na Leśnej stoją ;)

6elka4, bacowa70 oraz Nutka lubią to.
  12. malaga18

malaga18 Czeladnik forum

Witam, skąd mam znaleźć czekan ?

13. ruda120

ruda120 Ekspert forum

dla pocieszenia - ja dostałam dwie xxl Beukarnea i raz xxl moringa - szał normalnie xD

.Robaczek. lubi to.
  14. Czekan jest "wypadajką" z itemu Czekan na kamieniu -> klik

Proszę następnym razem zadawaj pytania w odpowiednim do tego dziale-> Pytania ogólne

15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Coś w tych ptakach jest dziwnego ;) :)

Siedzi sobie wróbel na gałęzi. Przylatuje wrona.
    - A co ty jesteś za ptak? - pyta wróbel.
    - Wrona. A ty?
    - Ja to jestem orzeł, tylko w dzieciństwie trochę chorowałem.

Moje sokoły też się nie popisały - dostałam pomarańczowe chomiki, gołębie i lisy, reszta to 4 żółte ulepszenia oraz 2 jelenie.

16. duzy6666

duzy6666 Generał forum

witam wszystkich walecznych ten ivent mnie zrujnował normalnie z 9 miedzi ani jednego sokoła nawet bażanta a skrzynia morskich zwierząt dała mi co?nawet krab by mnie zadowolił pingwin jakiś ale nie wylazła salamandra przecież to to nawet na wyspie nie żyje:eek::eek:jak ktoś chętny to przy G&T wysłać sowę chętnie wymienię na pingwina czy jakąś żyrafę;)a wygięte w wersji xxl widzę że są w modzie ale jujubę xxl też dostałam w prawdzie wolałabym jabłko gwieździste lub olbrzymią pomarańczę ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się maxD:D:inlove:

17. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

pomoże mi ktoś ?..proszę ...nie mogę dojść do skrzyni z morskimi zwierzętami...oddałam kozy karłowate ,ale nadal jest kłódka na 32 różowym

Ostatnie edytowanie: 9 grudnia 2017
  18. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Do przejścia różowego pola przed skrzynią potrzeba 1 szt dynamitu. Otrzymasz go z itemu BUUUM.

bacowa70 i gosiagosia60 lubią to.
  19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A dynamit masz?

20. dikula23

dikula23 Forumowy żółtodziób

gdzie znaleźć czekan

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.