Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

swój plan wykonałam:) tzn ts i skrzyneczkę zdobyłam i w sumie zadowolona jestem z ciekawszych- sokoły, bizony, modrzew:D, eukaliptus xxl , ze skrzynki salamandry dostałam choć pingwiny mi się marzyły...bo nie mam-w sumie-na dzień dzisiejszy-salamandry droższe na targu, choć cena pingwinów ostatnio dwukrotnie się zwiększyła-pewnie przez grafikę w zgaduli...
    ...a teraz ochoty na pnącze nabrałam....:oops:;)xD, wczoraj dopiero się zorientowałam, że ta skrzyneczka z pnącza nie taka najgorsza i w dodatku takiej to ja nie mam...
    Miłego dnia:)

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

A ja czekam na wyprz super papu i wtedy wezmę się za event :D Mam zamiar skończyć go w całości :D

3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Przechwałki:

1)Miedź - sokół[​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]+ 2 x bażant,
    2)Drzewo - wierzba płacząca,
    3)Baha - na 3 TS-y wpadła 3 x beukarnea XXL /ta losowość i rachunek prawdopodobieństwa , nadam dzisiaj Lotto/,
    4)Duch - jak zapali gromnicę /tak , to ta dojrzewająca 2 miesiące/ będzie max.

Zadowolony i dopieszczony , a miałem nie robić ........ [​IMG]

Bry piątunio[​IMG].

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja nie tak całkiem na bosaka ale też głównie leżęxD:p;) Bo maszyny się skończyły i mam niechcieja eventowegoxDA z ostatnich TSów zamiast sokoła same pomarańczowe strusie czy inne gęsi:wuerg::p to co się będę wysilaćxD

.Robaczek. i gosiagosia60 lubią to.
  5. 6elka4

6elka4 Baron forum

Wiadomo elitaxDxDxDTy sokół-ja bóbr. Gratuluję dopieszczenia;)Bry zazdrosnexDxD:cry:

6. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja też czekam na 18-stą. Jak wpadnie cukrowa to też skończę w całości :D Zobaczymy, jak wysoko kózki w oazie pofikają :p

Całkiem piękne okazy ;) Gratulacje :) Dobrze, ze z tego hamaczka wstałeś ;)

7. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję.

Dla równowagi były też 3 pawie w pomarańczach , żółte jajeczka i kilka innych rarytasów:p.
    Zresztą bobry trzymają cenę na targu , a chodzą słuchy że niebawem skoczą;).

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja stwierdziłam,ze 7 bananów nie jest wartych słodkiej kozy. Tak samo jak 8 s.p trzech kozic.

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

25 drzewkowo jest lepszy:p..jest pomarancza olbrzymia8)

10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja wrzucę ją tylko jak mi wpadnie z jakiś niskich, no chyba że ceny na targu mnie bardzo przekonają żeby sprzedać ;)

Sookie i gosiagosia60 lubią to.
  11. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. pnącze jest. zgarnięte zagrody miedź z których chciałem mieć ..... a jest tradycyjnie do paska. chyba sobie zaśpiewam hej sokoły i będą z głowy. ta losowość. pozdrawiam

12. cj3engcell

cj3engcell Czeladnik forum

czy ktoś policzył ile SP trzeba do wykonania tego eventu?

13. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Wspinam się powoli przenosząc obóz z miejsca na miejsce, pnącze jest ale brak wszystkich itemów, skrzynia ze stworem dała rekina... akurat te mam 2 więc wolałabym co innego ale ok... z modrzewi wyrosła brzoza i sekwoja z lepszych... miedź jeszcze w pasku siedzi...

Nutka, 6elka4 oraz gosiagosia60 lubią to.
  14. 6elka4

6elka4 Baron forum

Już jak czytam o wsadzie morskiej skrzyni to mam nerwa. Dziś wieczorem do niej dojdę i jak ten elitarny serwer nie da mi salamandry to pożałuje,że na nim jestem>:(;)xDZnając życie dostanę rekina lub pingwina:cry:

15. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Fajnie by było gdyby w takich wypadkach można było sobie wybrać, ale to zbyt piękne żeby było prawdziwe... mi rekin nie przeszkadza ale mam już dwa , drugiego chyba z renzo wyciągnęłam i dlatego wolałabym podwoić jedną z pojedynczych zagród ale może jeszcze będzie okazja ... oby nie za taką cenę jak tym razem lub w poprzednim evencie, wtedy nie miałam żadnych szans na doczłapanie do tej skrzyni.

Nutka, 6elka4 oraz gosiagosia60 lubią to.
  16. 6elka4

6elka4 Baron forum

Bo wtedy dynamitu nie byłoxDxDxD. Ja pingwina i rekina mam,a poluję na salamandrę,której nie posiadam,a bardzo by mi się przydała. Jej cena na moim elitarnym targu jest bardzo wysoka,kosztuje prawie tyle co " Różowa Gwiazda " (najdroższy brylant świata)xDxD;)>:(

.Robaczek. i gosiagosia60 lubią to.
  17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Potencjalne sokoły nadal zostały potencjalnymi - 2 x łasice, lisy pomarańczowe, osły czerwone i bażanty

6elka4 i gosiagosia60 lubią to.
  18. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Od kiedy salamandra zaczęła się trudnić produkcją kolektorów słonecznych i na moim targu cena poszybowała wysoko... w tej chwili cena salamandry i kolektora praktycznie taka sama ... choć kilka dni temu salamandra była dużo droższa ... może będzie jeszcze szansa na zdobycie tej zagrody, sama chętna jestem na jeszcze jedną...

Nutka i 6elka4 lubią to.
  19. anna2510

anna2510 Czeladnik forum

a skad mam wziąć te czekany

20. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Krok nr 4 item BUUUM oraz krok nr 24 item Czekan w kamieniu. Obydwa itemy znajdziesz w górnej części zadania

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.