Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Próbowałaś używać takich zielonych strzałek po lewej stronie planszy eventowej?
    Ps. Norbijas, dziękuję za zdjęcie :)

gretag i abc2016 lubią to.
  2. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

juz doszłam jak to zrobic

gretag lubi to.
  3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Hej (wiem że się cieszycie xD)
    napiszę wam coś:cry:
    chyba dwa dni temu postanowiłem że tego eventu nie robię ale zmieniłem zdanie jak event się zaczął (to był błąd ) bo byłem ciekaw co to takiego ta skrzynia ze skrzyniami :oops:
    poszedłem na całość i zdobyłem tą pierwszą :oops:
    owa skrzynka zamieniła się w skrzynkę z zwierzyną
    otwieram zamiennik - 1 raz zwykła wrona >:( myślę sobie to jest nieprawda szczypię się drapię itd. ale nie wyświetla nadal zwykłą wronę >:(xDxDxDxDxDxDxD
    na koniec (tak event już zakończony) tak się zastanawiam "Kulson*" albo zemną coś nieteges albo BP [ciach]

*Kulson - mój stary dobry kolega

Post edytowałam. Usunęłam nieprzyjemne, obraźliwe określenie.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 grudnia 2017
  4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kliknąć bezmyślnie rozmawiając równocześnie przez telefon.
    Ale co się odwlecze to nie uciecze.
    Pnącze odpalimy rano.

6elka4, gretag oraz abc2016 lubią to.
  5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no ja wlasnie postawiłem 4 zagrody miedziakowate, roślinki posiane, jeszcze jutro rano jedno posianie zrobie, 1 bażant kupiony :D

no jest dobrze, najważniejsze ze naklejka zdobyta :D

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie ruszyłam jeszcze ,,brak roślinek,,brak chęci,,chyba depresja

7. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Aby doczłapać do pnącza reszta mnie nie interesuje. Itemy na nie potrzebne być może kiedyś na g&t. Wszystkie tajemnicze zagrody czy sadzonki i tak kiedyś do zdobycia będą. Farmarki, gwiadki czy inne pierdółki na kole idzie wygrać. Przynajmniej nie ma wypadajek xD:D

Dybilas4 i gretag lubią to.
  8. etanus

etanus Forum Pro

TrojexDxDbo etanusik też na bosaka leży na pastwisku-i jak mi dobrzexDxD

9. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

kolega policjant? :D8):D8)

przegapiłam wieczorny zbiór czekanów i dynamitów, ehhh :) i tak czekam jeszcze na BB, bo wostatniej chwili postanowiłam, zebrać trochę więcej, wiec spoko, powolutku i bez spinki, jak zwykle w swoim tempie spaceruję po górkach

10. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

Podpowiedzcie mi, proszę, jak zdobyć zdrowy kęs zamknięty w tym podziemnym kręgu pomiędzy punktami 13, 52, 53,54. Tylko tego potrzebuję do konca eventu, niestety z tym nie mogę sobie poradzić

gretag lubi to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jagusiowo sprawdź czy na którymś z łączników ( z różową lub niebieską strzałką) nie ma kłódki. Jeśli jest to znaczy, że najpierw musisz wykonać to zadanie, np.. 13:

łącz.png

Jak najedziesz kursorem na ikonę nagrody to powinna podświetlić się ścieżka, która do niej prowadzi, jeśli na tej ścieżce jest jakaś nieodblokowana nagroda to znaczy, że trzeba najpierw ją odblokować aby uzyskać dostęp do kolejnej nagrody.

abc2016, 6elka4 oraz gretag lubią to.
  12. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

Kłódki mam tylko na łącznikach 13 i 32

6elka4 i gretag lubią to.
  13. zagma

zagma Chodząca legenda forum

13 odblokujesz w górach.
    Od 9 w lewo: 10-11-13, będziesz do tego potrzebowała: 20 karabinków, 1400 astra, 1 dynamitu.

14. waptur

waptur Okazjonalny autor

Opłaciło się po zbóju startować z tym durnym eventem >:(>:(>:( Na 4 zagrody "Miedziowe" dostałam 3 żółte orły i 1 żółte gołębie! Jestem wściekła że się złamałam i cokolwiek tu ruszałam!!!:cry::mad:>:(

15. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

I dlatego ja ten event odpuściłam :)

6elka4 i picantinio2012 lubią to.
  16. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

A ja testuję teorię, która mówi, że im dalej od eventu w którym się zdobyło TSy i im więcej ich na polu, tym lepsze są efekty odkrywania .... czytaj - nie chce mi się przebudowywać farmy żeby postawić TSy :D

Nutka, 6elka4 oraz waptur lubią to.
  17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte, odpalone zostanie podczas BB.

5 potencjalnych sokołów stoi na polu.

18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    W skrzyni z morskimi zwierzętami była kryjówka dla rekinów

19. kruszynka09

kruszynka09 Czeladnik forum

eh odpuszczam nie da rady braknie 138 karabinkow kozy twardziela i karlowatych:( ale mam 2 latajace to moze bede milionerem na pocieszenie;)

6elka4 lubi to.
  20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No tak. Z miedzianych t.-sów- 3x pomarańczowe bobry,1x pomarańczowe kameleony,1 x pomarańczowe orły. Przynajmniej konsekwentnie jesli chodzi o kolorxD
    Uprzedzam pytanie- jedną miałam nie postawioną wcześniej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.