Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Według linku z postu magdaleny serwerów jest 31... mój światopogląd na farmę runął... jak teraz żyć... chyba pójdę do oazy popatrzeć na kozy :p:p

6elka4, gretag oraz abc2016 lubią to.
  2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Czerwona linia oznacza drogę..
    Czerwone kółka pnącze i itemy..
    Żółte, niebieskie i pomarańczowe kółka: "przejście" między górą a jaskinią (nie wszystkie z nich muszą być użyte, ale należy użyć żółtego i pomarańczowego)
    źródło
    Mam nadzieję że podpowiedź będzie przydatna :)

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

są 32 targi (do 1 do 32) i 32 serwery (od 0 do 31) wg tego co przeczytałam w NPF
    i wzór na liczenie się zgadza, mam 32 targ (a serwer 26)
    na kozy w oazie tez mogę popatrzeć ;)
    wstawiłam kozy i kukułki ufając, że jak jest w poradniku, że karabinki dostaniemy z wszystkich oaz, to z kukułek też...

dzięki :)

4. 6elka4

6elka4 Baron forum

Czytając i oglądając Wasze ścieżki wejścia i zejścia zwariowałam już ze dwa razy i postanowiłam coś poskubać,ale bardzo delikatnie,bo jak już pisałam na diecie przedświątecznej jestemxDxDxDNastawiłam parę kózek w oazie,zobaczę co się tam urodzi,może jakiś twardziel. Bry rozrodczexDxD:cry:

5. Azile

Azile Komandor forum

Serwer jest jeden, są różne bazy danych a do każdej jest przypisany targ(cokolwiek to znaczy ;)) Tak się zastanawiam cały czas nad tym eventem, niby tą S.P. mam ale nie za dużo bo tylko lekko ponad 800, w sumie przy eventach i tak trzeba kupować bo w młynie za dużo nie nakręcę, ale te nagrody są strasznie słabe, trochę kuszą itemy i T.S. z tym że z T.S. dostaje zawsze same starocia:( Na pewno coś poskubię bo skusiło mnie BB połączone z farmakami...
    a i tutaj dotikampo ma 100 procent racji był event z takim pnączem ale tam nagrody były logiczne i dużo mniej S.P.

6. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

zazębiają się tylko z zakresie dwóch godzin

6elka4 lubi to.
  7. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

A to ciekawe to gdzie są Ci z 34,37,39,40 Targiem.
    Eventu nie robie

donatka69, picantinio2012 oraz 6elka4 lubią to.
  8. -farmerka52-

-farmerka52- Czeladnik forum

Bzdura jak mało która. Pomieszało się twórcom w główkach - może to przedświąteczny stres.
    Nie robię.

9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Czujna,brawoxDxDxDMyślałam,że od 14;)

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

sprawdziłam jeszcze raz - Olka dziękuję za zwrócenie uwagi, serwery są od 0 do 31 a targi od 1 do 40 bez 23, 26, 28, 29, 33, 35, 36 i 38

też to zauważyłam, ale zaczęłam się zastanawiać czy dobrze widzę, dzięki za potwierdzenie :)

olkaa001 lubi to.
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

12. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

A ja siebie nie znalazłam... na jakiej podstawie są tam umieszczone nicki?? zawsze mnie interesowało czy na moim targu są jacyś potentaci ale w sumie poza polskimi nickami nic mi żaden nie mówi ...:p
    A odnośnie eventu to głupio że nie dali farmarek o 14 tylko jeszcze trzeba 2 h czekać z oazami... wrrr

6elka4 lubi to.
  13. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

i tak jak wyliczenia z nieoficjalnego poradnika
    tak jak i ta Twoja tabela zgadza się od samego początku gry mam targ nr 3 :)
    nawet tam jestem :D łącznie z "liderem" Topowym :p-.-

dam BP szansę by mnie zachęcili do eventu kilka oaz nastawione :)
    nic nie rozsiałam ziemniaki mi rosną xD

0olimpia0 i -norbijas- lubią to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dobra, rozsialam evetówke, coś tam porobie :p narazie 10 oaz nastawiłam

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

moze to zalezy od aktywnosci targowej..na kazdym sa tzw,oberwatorzy targu..

np na moim
    tak jestem...

toDzasta i janekkostuchna lubią to.
  17. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Tak to mogę robić event w całości :p Pierwszy zbiór i jest cukiereczek:) Dodam tylko, że to wynik z oazy załadowanej na maksa. 3 latające kozy też wpadły :)

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale ja chciałam twardziela :cry::cry:xD

20. jakleci.eeeeeeeeee

jakleci.eeeeeeeeee Forumowy żółtodziób

Na razie tylko posiane a co dalej?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.