Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak wyglada top itemy
    a tak sie prezentuja dwa najlepsze itemy z eventu..

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

matematyka nie kłamie - te dwa itemy to koniecznie trzeba zdobyć
    więc chyba pnącze odpuszczę, bo szkoda takich "ładnych" itemów na pnącze

3. -norbijas-

koszt tych dwoch ..jak dobrze liczylem 310 sp
    idziesz sciezka od 20 do gory,,po pierwszy item..przy okazji odbijasz przez 23 po drugi..

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzięki za podpowiedź, wieczorem zrobię swoją ścieżkę i może nawet ją opublikuję xD

gretag, 6elka4 oraz antonina-farmerska lubią to.
  5. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Wpakowałam co nie o do oaz więc zmierzę się z tym eventem... oczywiście trochę pominę ... skusiło mnie BB połączone z farmarkami, to że możemy klonować dowolne zwierzaki więc wrzuciłam do oaz to czego mam mało, do eventu mam wszystkie kolorowańce oprócz twardziela... myślę że na tyle klonowań to go sobie sama wyhoduję ... do mojej drogi potrzeba mi 270 karabińczyków. Chciałabym jeszcze skrzynie morskich zwierząt ale to kolejne 35 klonowań... Myślę że sporo misji hodowlanych ze spółdzielni ma dużo gorsze nagrody gdzie np za ognistego osła dostajemy 6 dzikich osłów, 52000PD i jedną gwiazdkę... a za kozę twardziela 6 kóz dalmatyńczyków, 20000PD i gwiazdkę... a na pewno dużo osób ma te misje pokończone...

6. zagma

zagma Chodząca legenda forum

W przeliczeniu na PD z jednego pola na dobę, Wesoły pociąg jest ciut gorszy od Ingrid, a Niespodzianka w jaskini daje tyle samo co Złota armata.
    Dla kogoś, kto ma kompletny OO ustawiony na 24h gra niewarta świeczki ;), dla graczy na dorobku łakomy kąsek ;).

Póki co do siania nic nie jest w stanie mnie zmusić, przesyt mam xD.

7. -norbijas-

no to ja jestem w takim wypadku graczem na dorobkuxD,,,,bo nie mam kompletnego OO ustawionego na 24 h..
    a druga sprawa by te 24 h dawaly wymierny zysk,,trzeba miec jeszcze komplet innych itemow;) bo bez nich nie widze zadnych korzysci

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No nie, litości 8)xD
    Hmm, a wyprz super papu to kiedy będzie...? xD

9. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jeśli się jest w posiadaniu domku z cegły, to już warto na 24-godzinny ogród przejść. Od czasów Pączkujacej radości mam tak ustawiony i chwalę sobie, jedna łąka mniej do obrobienia wieczorem, a PD przybywa ;).

10. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Te obliczenia Nr Targu to lipa daje inny Nr niż się ma

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja też skupiłam się na tych misjach i właśnie na polach ziemniaki oraz dynia

A co do eventu, to może trochę go wykonam przy najmniejszym zużyciu SP. Tej mi nie brakuje - mam jej ok 2400 (królowa plus młyn), a jeszcze w misjach jest trochę do zdobycia

Azile, donatka69 oraz gretag lubią to.
  12. -norbijas-

mnie brakuje tylko mopsa;) ale nie zalezy mi az tak na pd

toDzasta lubi to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nijak mnie te itemy nie wzruszają... To znaczy - itemy generalnie mnie nie wzruszają. Do eventów hodowlanych mogą mnie skłonić nagrody lub wyniki klonowania. A skoro w tym evencie nie ma nagród to może ... :music: Ale to się szybko okaże xD Przy dobrych wiatrach mogę równie dobrze zrobić cały event (no bez tej cukrowej) jako efekt uboczny satysfakcjonujących działań w oazachxD Znając BP, obawiam się jednak, że taki rozwój sytuacji jest mało prawdopodobnyxD

14. GZ1004

GZ1004 Czeladnik forum

Witam - zazwyczaj czytam nie piszę
    ale muszę zrobić wyjątek
    eventy zawsze robiłem w całości - ten pierwszy odpuszczam i pewnie to będzie początek odpuszczania
    event powinien się nazywać dla bogatych a nie trudny - raczej łatwy dla bogatych
    jak za kilkaset potrzebnej super paszy to słaby
    można coś włożyć w grę ale bez przesady - na pewno nie jestem mikołajem a jeśli nawet to dam BP rózgę -.-

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moze jednak dobrnę do pnączą i coś tam porobię :p chociaż juz miałam mysli o odpuszczeniu....

Azile lubi to.
  16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Bo po podzieleniu, pomnożeniu itp to nie wychodzi nr targu tylko nr serwera, jak wejdziesz pod podany link to tam jest rozpisane do którego serwera jaki targ jest przypisany.

AnnDżelina i marmlada lubią to.
  17. niki1990

niki1990 Komandor forum

Robić, nie robić...chyba nie zrobię, bo mam za mało SP i szczerze mówiąc nie chce mi się siać. Generalnie ostatni event skończyłam kilka minut przed czasem więc muszę odpocząć

18. miras401

miras401 Forumowy żółtodziób

Też odpuszczam ale wszystkim życzę powodzenia

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Podobno serwer jest jeden 8)
    Info z samego szczytu Władzy, gdzieś przeczytałam 8)xD

20. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

wzór który podaje gadek (Alicja) w poradniku nieoficjalnym się zgadza :)
    obliczenia kierują do numeru serwera a pod danym numerem serwera mamy przydzielony określony targ

i u mnie i u wielu osób się te obliczenia idealnie zgadzają
    xDdobre sobie ale prima aprilis to już nie w tym roku
    gdyby był jeden to byłby zdaje się jeden targ jeden balon itp :p
    ale pewnie też nic nie wiem :p

a event - no ładny jest jest jeden w sensie wizualnym xD item ale do niego nie dojdę raczej

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.