Opinie Górskie przechwałki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Odpowiedz na zew gór razem ze światowej sławy alpinistką Alicją Racicą i zdobądź Sokolą Skałę, najwyższą górę Farmeramy. Czekają na ciebie wspaniałe nagrody!

ScreenHunter_1797 Dec. 04 13.25.jpg

Środa 06.12.2017, godz. 14:00

Wtorek 12.12.2017, godz. 14:00

ScreenHunter_1798 Dec. 04 13.25.jpg ScreenHunter_1799 Dec. 04 13.25.jpg ScreenHunter_1800 Dec. 04 13.25.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. Kathea

Kathea Baron forum

Przeczytałam wymagania i tym razem podziękuję. Koza cukrowa jak dla mnie jest zbyt droga aby ją oddawać do zadań i to praktycznie na samym początku zabawy.

3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No pocisnęli ze zwierzętami hodowlanymi - koza twardzieli i koza cukrowa;) jest wyzwanie:p

4. Myszka481

Myszka481 Czeladnik forum

To jest jeszcze nic,ale 350 karabinków które wylatują tylko z oaz to trzeba wydać 700 szt SP.
    Dziękuje event nie dla mnie

5. donkristiano2

donkristiano2 Czeladnik forum

Nie mam kozic... więc event tym razem nie dla mnie :)

anna2510, oset53 oraz Dybilas4 lubią to.
  6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Na tą chwilę podziękuję,nagrody nie powalają a wymagania duże ojj duże

7. Kathea

Kathea Baron forum

Przy opisie nie powinno być "stopień trudności" tylko "cena" :D

8. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześc, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Tak jak napisano- event trudny. Powinni dopisac "nie dla wszystkich osiągalny".
    Ale nie należy się załamywac. Przecież nie wszystkie eventy musimy koniecznie zaliczyc.

9. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry no no ciezko to widze raczej odpuszcze cukrowa koza to dla mnie wyzwanie i te ilosci sp raczej nie zrobie

10. Kathea

Kathea Baron forum

pdobrzynska, tylko że event sam w sobie nie jest trudny, to jest bardzo prosty event, tylko bardzo kosztowny. I zgodzę się z tym że nie każdy trzeba kończyć, czy nawet zaczynać. Dlatego cieszę się z tygodniowej laby, przynajmniej posieję to co potrzebuję i na pewno zarobię coś na targu.

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Tym razem podziękuje..Określenie trudny jak najbardziej adekwatne... pod warunkiem gdyby miast trudny napisano kosztowny drogi itp...Osiągnięcie cukrowej kozy w moich oazach wręcz nie możliwe..
    Do tego 750 SP.. gra nie warta świeczki... w moim przypadku..nie wiem jak inny..ale ja mówię pas...do tego bażanty (te już są na targu) ale kozic ani słychu ani widu..

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Bry.Też nie robię.8) Raz-za mało SP. Dwa-brak kóz hodowlanych.Trzy-pnącze,jak dla mnie,zbędne 8)

13. kea275

kea275 Generał forum

Decyzja prosta. Nie robię ewentu . Będzie czas na porządki na farmie i uzupełnienie braków.
    To już nie jest przyjemność i zabawa na farmie , to raczej orka w pocie czoła. Czas spasować .

14. Karen139

Karen139 Baron forum

Czyli do 14 grudnia .............hamaczek. No i dobrze, bo już mam taki odruch kiedy czytam o sianiu:wuerg:
    Ewentu nie robię, dla takiego pnącza szkoda super-papu. Tym bardziej, że oaz używam sporadycznie , bo przeskoków u mnie zero.
    Dzień dobry deszczowe;)

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

No cóż.... Rzadko coś piszę, bo często MOD ingeruje w mój tekst. Ktoś chyba przy tym evencie pozamieniał się na głowy.... Komu pociąg dowiózł kozice może startować, kto ma zapasy hodowlane też. Ja podziękuję. Poza tym po kiego mi taki bonus z pnącza na PD z oaz????? Miłego wspinania i schodzenia do jaskini wszystkim mającym na to ochotę. Chwila oddechu przynajmniej dla mnie.

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ktoś robi ten event? :D

17. Azile

Azile Komandor forum

Ja nie ogarniam tego poradnika, skoro w 8 zadaniu należy oddać jeden czekan to skąd go wytrzasnąć jak item co je daje jest dopiero w 24 zadaniu?

18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dobry:D

Poczytałam poradnik- event nie dla mnie;) Za dużo chcą SP8) Tym razem odpoczywam:pxD

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Przechwałek nie będzie u mnie tym razem . To pierwszy ewent od trzech lat , którego nie robię .
    Owocnego wspinania życzę .xD

20. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam, z tego eventu rezygnuję :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.