Górskie Przechwałki - zagadkowe drzewka XI Hu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia2011, 9 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia2011

Danusia2011 Forumowy żółtodziób

Odblokowałam kłódkę na misji na Górze zagadkowe drzewka XI Hu ,mam odznaczone że są zrobione i otrzymałam tę nagrodę ale jej nie mam w pasku z drzewami .Proszę o wyjaśnienie i pomoc .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyloguj się proszę, ponownie zaloguj do gry i sprawdź jeszcze raz zakładkę z drzewami na farmie. Jeśli nie odnajdziesz zagadkowych drzew to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj znajdziesz poradnik: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Danusia2011

Tak wylogowałam się i to kilkakrotnie i bez efektu drzewek brak .

4. SMOD_Atena

Jeśli po ponownym zalogowaniu się do gry i wpisaniu nazwy zagadkowych drzew w wyszukiwarce inwentarza (małe okienko w prawym, górnym rogu) poszukiwane drzewa nie wyświetlają się, to napisz proszę do PT, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

Na marginesie dodam, że nie wystarczy odblokować kłódki, na grafice nagrody musi być jeszcze tzw. haczyk, wtedy dopiero będzie zadanie wykonane a nagroda dopisana, tak jak na poniższej grafice np...:

ev.png

5. Danusia2011

Mam oznaczone tym haczykiem i niestety drzewek brak .Pozdrawiam .

Sprawa wyjaśniona pamięc zawodna . Dziękuję za pomoc . Pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 grudnia 2017
  6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie a skoro sprawa została wyjaśniona to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.