Opinie Frappé Olé

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Bar Berty, Bessy i Belli okazał się wielkim sukcesem! Co powiesz na jeszcze jedną kolejkę truskawkowych, waniliowych i czekoladowych koktajli mlecznych? Znajdziesz je w akcji specjalnej "Frappé Olé"!

newsy.PNG

Czwartek 02.05.2019, godz. 14:00

Środa 08.05.2019, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Kończymy szukanie sadzimy na noc długorosnące. Pnącze mnożnikowe - lubię. Rury mi pasują

3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Pięknie się zaczyna miesiąc maj, leżaczek :inlove:.
    Oby tak dalej :inlove:.

4. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie hamaczek i leżing xD

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Nigdy nie lubiłam układania rur, ale z pnącza kuszą skrzyneczki*, bo są tam potencjalne wejściówki.
    Jeśli będę robić, to optymalnie bez zgarniania "niepotrzebnych" nagród z planszy.

*mam do nich słabość xD

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nieźle cisną.
    Poprzednio zdaje się, wystarczała jedna runda na zdobycie pnącza z kompletem itemów, teraz to za mało.
    Pomfiołkowo mi.

7. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry w słoneczny

Sieje tylko tyle ile trzeba, żeby zgarnąć gałąź i itemy. Tak, jak napisał @hlnrys w poprzedniej edycji wymagania były o połowę mniejsze. Troszkę przeciągają strunę.
    Miłego wszystkim.

8. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Czas na relaks. Pozdrawiam

9. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

tylko kombajny zgarniam heh

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG] Majóweczka :p

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Też leżakuję - za dużo eventów , za dużo roślin do siania :(
    Obecny event zrobiłam na pół gwizdka - czyli do pnącza. jakoś mnie dziwnie nudzą eventy - trzeba sobie odsapnąć ::)
    Życzę powodzenia tym co robią :)

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Myślę, że skupię się na zgarnięciu GT za wykonanie plansz, mniejsza o nagrody, które można zebrać na planszach - no chyba, że coś będzie mi pasowało i nie będzie wymagało budowy kilometrowego rurociągu...
    Ze sklepiku wezmę kompletne pnącze i oczywiście naklejkę (ona najważniejsza xD ) Może jeszcze pakiecik imprezówek i zagrodę dla jaków (w celu dopełnienia menażerii)... Nie liczyłam, ale mam nadzieję, że w porywach jakieś 15 tys. zielska na to wystarczy...

13. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

witam Farmerow Majowkowo:)
    nagrody czastkowe mnie nie interesuja, ale pnacze owszem.
    robie tylko tyle co do pnacza i dosyc.
    pozdrawiam slonecznie

14. anna0089

anna0089 Książę forum

Raczej robię. Majówka to i tak spacer i siedzę w domu. A jak nawet czasowo siedzę w domu to nie wytrzymam aby nie zajrzeć na farmę a jak zajrzę na farmę to i zbiorę i posieje. To co mi tam ,że to ewent- niech będzie. Przyszłościowo bardziej na razie mnie straszy zapowiedziany ewent na specjalnym polu :cry: . Będą musiały być naprawdę super nagrody by mnie skusić . Już po ostatnim obiecywałam sobie, że nigdy w życiu :oops::cry:

15. madzika2

madzika2 Mieszkaniec forum

Ile tych eventów będzie. Jednego nie ogarnęłam, kolejny za chwilę. Robię do pnącza i jaków. Po przerwie 4 letniej, mam takie braki że nie nadążam ;)

16. ryzio

ryzio Weteran forum

u mnie hamaczek :) nie lubię rur

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

słabo wspominam ten ewent więc raczej odpuszczam tym bardziej że przebudowałem farmę na taką rekreacyjną

18. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Nagrody sympatyczne, a szkoda, bo po obecnym wymagającym evencie mam ochotę na hamak, ale jak siebie znam to event będę robić. W sumie to chyba da się spokojnie machnąć bez dopalaczy, tylko na samym CMJ.

19. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

cel w tym miesiacu to zdobycie wszystkich ulepszen domku na drzewie...dlatego tez w czasie tego eventu bede uzupelnial zapasy sn.....

magdusia668, robins71 oraz olgs3 lubią to.