Opinie Frappé Olé VI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 8 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

dzięki wielkie za takiego gotowca! zapisałam sobie i planuje korzystać ;D Każdą inna planszę w wersji na skróty też chętnie zapiszę, bo robię event pierwszy raz a 21k rośliny to sporo :<

2. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Plansze 1-5 w wersji ekonomicznej Rysiek podał wyżej, Bacowa nr 8 to podam wersje pod talary dla plansz 6,7,9,10 aczkolwiek osobiście zgarniałbym np kupony ;)

plansza 6.png

plansza 7.png

plansza 9.png

plansza 10.png

Ostatnie edytowanie: 9 sierpnia 2023
  3. Yabolek

Yabolek Wielki mistrz forum

4. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Poprawione, dz :) skróciłem też ten czerwony rurociąg

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na stanie na chwilę obecną 1398 badyli i 313 kluczy.

Matisiek200, AngelGina oraz bogusiania lubią to.
  6. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Bambusowej rurki 7153, kluczy 470, można zacząć produkować rury we młynie :)

7. zosinski

zosinski Okazjonalny autor

Już zakończyłam ewent ze względu na błąd w grze, zrobiłam 10 plansz i dostałam tylko 8 talarków i 5 wisienek.:mad: Szkoda mojej super paszy:mad: Nie będę pisać do pomocy, bo mam przykre doświadczenie. Nie będę udowadniać print screenami, że ja mam rację.

8. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Witam. Poziom 3 - ułożone rury, ale nie mogę zakończyć. Dlaczego? To prosty rurociąg, z jednym kolorem rur.

Matisiek200 i krasnoludek10 lubią to.
  9. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Może brakuje jakiejś rury i trzeba dorobić w młynie?

10. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Prostych 40, wygiętych 29 - na 3 poziom wystarczająco.

edit.
    Zmiana przeglądarki- odblokowało. Miłego dnia.

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2023
  11. a-bara

a-bara Okazjonalny autor

Czy wyprodukowane rury przechodzą na nastepną planszę? Czy trzeba osobno produkować odpowiednią ilość rur dla kazdej planszy?

Ok. Już wiem. :)

12. krasnoludek10

Posiane i zebrane. Stan na chwilę obecną (po posianiu) : 3 762 badyle i 411 kluczy.

Na 21 kręceń imprezowymi ani jednego kuponu na kombajn ani bonusu na plony-.- Za to wpadło +1 do warsztatów, na których mi totalnie w chwili obecnej nie zależyxD:cry:xD

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak szybko zebrałaś wymagane rośliny i wypadajki na 10 plansz? jest to możliwe, ale wydaje mi się, że tylko ułożyłaś rurociągi a nie oddałaś jeszcze do tych wszystkich 10 plansz wymaganych rur i pewnie dlatego zaliczony został tylko 1 układ czyli ten pierwszy.
    W poradniku znajdziesz wskazówki jak wykonać zadania żeby zostały zaliczone: Frappé Olé VI.

14. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

jeszcze 20 GT i będzie koniec pnącze i najdroższy item już mam nawet szybko poszło koło dało mi 100% i +1 tak więc jak dla mnie zbliża się koniec iventu

15. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

7 plansza zaliczona, pnącze i 2 kupony na kombajn w sklepiku wykupione. Jeszcze tylko 38 prostych rurek i 42 zakrzywione, czyli 5000 bambusowej rurki i 200 kluczy - i 10 plansza będzie zrobiona. Potem jeszcze jedno okrążenie do 6 planszy włącznie - trochę siania, ale na spokojnie da radę zrobić, czego wszystkim grającym życzę :)

16. =Repez-

=Repez- Generał forum

Pnącze odpalone i na tym koniec, więcej się nie opłaca robić.
    Wczoraj zapomniałem o nim dopiero dzisiaj od 12 robiłem
    Ale zbiory były ładne [​IMG] i poszedłem na łatwiznę i gotowce robiłem

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

faktycznie grubo zbierane ;)

18. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Witam. Chyba standardowo już babole jak zawsze. Wzór ręcznie ułożony I poziom. Zaznaczone wszystkie nagrody z układu i tak nie można kliknąć zielonej strzałki. Rurki i kolana w nadmiarze.

Już sobie poradziłem w cudacznym evencie trzeba kliknąć poziom wyżej i się cofnąć. Gra na kliencie

19. gera2010

gera2010 Naśladowca mistrzów

To można oblecieć plansze kolejny raz?

20. krasnoludek10

Tak, można. Chyba w poradniku nawet była o tym informacja a jak nie, to w tym wątku.

EDIT: No pięknie, 100% na 24h musiało wpaść akurat terazxD:cry:xD To chyba czeka mnie wstawanie w nocy, bo przerzutka na Super Pola z małymi po bokach + kerststol + biała niewinność + babeczka Pinkie Pie (2 chutneye jakoś po południu dałem) już nastąpiła:p;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.