Opinie Frappé Olé - edycja 3.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

Brakuje eventówki8), kluczy francuskich mam 222:music:. Uparcie na kole fortuny nie mogę wykręcić ani +1, ani +2:cry:. Dziś na wszelki wypadek wysieje na 2 polach na wypadajki :p:p:p{ Zapobiegawczo}:p:p:pJestem na 6 planszy:sleepy: już/ dopiero:sleepy:.

kalinamala i bogusiania lubią to.
  2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

siałam do tej pory samą eventówkę, a kluczy zaczyna mi brakować dopiero w połowie drugiego okrążenia
    postawię jedną łąkę pomarańczowych kameleonów a na dwóch będę siała dalej bambusowe rury

brzustinka, -Batka74- oraz niebo016 lubią to.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Też siałam samą ewentówkę, kilku kluczy zabrakło przy 10 planszy,
    pnącze już mam.:D

Idę na drugi krąg.;)xD

4. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Pracuję nad czwartą planszą :) Nie wiem czemu ale lubię ten event mimo tego, że praktycznie jak taki sam jak wszystkie pozostałe. Sianie, kręcenie w młynie, wypadalce. Pnącze już mam. (to dla mnie najważniejsze). Resztę itemów na nie może zdobędę. Się zobaczy. Może uda się coś wymienić na G&T.

niebo016, dotikampo oraz kalinamala lubią to.
  5. maks1953

maks1953 Forumowy żółtodziób

może ktoś wie ile trzeba badyli i kluczy żeby zdobyć pnącze według gotowców

6. abc2016

tutaj jest odpowiedź

brzustinka i kalinamala lubią to.
  7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

kupował ktoś skrzynki? Podpowiedzcie jakie skarby się tam chowają:)

abc2016 lubi to.
  8. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie w 3 skrzynkach było PD,TPD i kerststol.....Jeszcze roślinka na polu i kilka skrzynek będzie,ale wieczorem robię przemeblowanie i farma wraca do drzewno-zwierzęcego trybu.Powodzenia w evencie tym,którzy jeszcze walczą;)

9. abc2016

olgs3, brzustinka oraz aankaa_66 lubią to.
  10. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Wiem, wiem czytałam poradnik:)Jednak chciałam wiedzieć czy np. często nie powtarza się jedna z nagród:)

11. Ania121_2a

Ania121_2a Aktywny autor

Aż muszę się pochwalić... z drzewek dostałam nareszcie mój pierwszy ambrowiec balsamiczny :) No i orzesznik, okazało się, że tego drzewa też nie miałam. Event 1 klasa.
    Druga tura rozpoczęta na dobre :)

12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Rozpakowałam 2 razy po 5 skrzynek. Za pierwszym razem było nieźle - 11 FM, 10 gwiazdek, 8 SP, 3 wejściówki i 2 potencjalne nosorożce (podaję dokładnie, bo zachowałam screen), za drugim już mizernie - SG, 2 FM, biała niewinność, trochę SNZ. Podobnie jak przy poszukiwaczach, bardzo różne są te nagrody. Kółeczka kręcę głównie z uwagi na TS-y na planszach. Wciąż pozostają niewiadomą:D

13. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Dzięki dotikampo:D

dotikampo lubi to.
  14. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Ewent zakończony :inlove:robiłam drugą turę do 5 planszy bo na tyle mi wystarczyło roślin i kluczy a teraz sieję do stodoły bo na koniec wykręciłam +100% pierwszy raz za tyle lat...i już mi szkoda bonusu na ewentówkę wolę uzupełnić braki w spółdzielni i czasówki obskoczyć ;) trzymam kciuki za walczących :)

Ostatnie edytowanie: 2 czerwca 2018
  15. wiolciak

wiolciak Forumowy żółtodziób

zy ktoś robił gotowy plan ułożenia tych rur? Jeśli tak, to poproszę

16. -senait-

-senait- Hrabia forum

ja robię w\g gotowca i nie liczyłam czy mniej czy więcej wychodzi produktów i za chwilę kończę zaznaczam jednak,że sieję na 200 małych poletkach nie rozwalałam farmy

17. RWM41

RWM41 Ambasador forum

gotowiec wyświetla się sam kiedy klikniesz, że chcesz. Ja wg niego robię plansze późniejsze bo to chyba jedyny sposób. Początkowe skracam - nie biorę np punktów

bogusiania i olgs3 lubią to.
  18. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Jestem już na 3 pętli :) Zielska jeszcze trochę mam, teraz sieję na wypadajki :)
    Przy okazji stodoła się uzupełnia :)

olgs3, yen10 oraz Marrylan lubią to.
  19. niki1990

niki1990 Komandor forum

Pnącze hula od wczoraj, raz już przekręciłam maszynerię do shake'ów. Teraz tylko polowanko na skrzyneczki. Tak nawiasem z ts nic interesującego, na gt się spuści...

20. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

na 8 str. jest gotowiec...;) ładnie ułożony, ekonomiczny...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.