Opinie Frappé Olé - edycja 3.

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Jak dla mnie wszystkie eventy mogłyby zaczynać się o tej porze. Wracam z pracy na spokojnie coś wrzucam do brzuszka i z lapkiem do łóżeczka...Jak w bajce:D. Tak, tak. Tak już zostawcie :D:D

2. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Nikt do niczego tu nie zmusza-można odpuścić event do kupowania też nikt nie zmusza itd :(

tak że żal się robi jak się takie posty czyta:(
    Eventu nie robię bo nie chcę-yupiiii

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Spoko, nie Ty jadna ja niestety przy ostatnim sie zorientowałam ze cos nie tak, niestety najpierw odpaliłam bonusy pozbierałam wszystko i chciałam siac

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Jak włączą event to zbiorę , ale dziś nie rozsiewam roślinki - nie opłaca się odpalać dopalaczy , kombajnu ..itp ..:).Zbiorę ręcznie i posieję jakiś orzech albo coś w tym stylu :) A jutro się zobaczy jak będzie , może zacznę - może nie ??
    Powodzenia w układaniu rur

5. juras

juras Weteran forum

Nadrobi się, ja tylko gwoździki zdjąłem i zobaczyłem że nie ma wypadajek, to już wiedziałem, że wtopaxD

6. florentyna

florentyna Analityk forum

u mnie ewent działa wypadajki lecą

agucha31 i pretorianka lubią to.
  7. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

A ja jakos nie zawsze zerkam na ten pasek i na to ile ze zbioru leci :p teraz po zalogowaniu zobaczyłam te mega koszyczki no i z rozpędu stwierdziłam ze event juz to zabrałam sie za zbieranie a ze dopiero na sam koniec właśnie jak miałam juz sieć zobaczyłam ze nie ma rośliny to też i dopiero sie zorientowałam ze coś tu nie halo :) :) ale co tam nie ma to jak gapoew :p płakać przecież nie bede :)

siedem_dni, kalinamala oraz juras lubią to.
  8. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    to mi sie podoba, brac to jako rozrywke:), a nie marudzic;), ja dopiero weszlam na farme, zastanawiam sie, czy warto zaczynac o tej porze,
    mam rosliny ktore jeszcze rosna, zobacze raczej z rana, ;), to tylko fajna rozrywka;)
    Pozdrawiaam i powodzenia wszystkim walczacym;)

9. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

198 kluczy mi wypadło:)

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

309 kluczy na obecną chwilę mam

11. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

203 wypadajki :) zaraz policzę ile czego potrzebuje do eventu najmniejszym kosztem.

dotikampo i pretorianka lubią to.
  12. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Już trzeci raz to samo, nie robię :D

pretorianka lubi to.
  13. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a u mnie 320 z nostrzyka na małych polach i moich magazynów

14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Trochę za późno przeczytałam to dużymi literami - pozbierałam no i .... mam płakać
    chyba wolę się śmiać, więc się śmieję :DxD :D
    Nic się nie stało - urośnie i dojrzeje od nowa a wypadajki jak będą miały lecieć to polecą
    - a może i ewent zostanie przedłużony - kto wie co się tu jeszcze wydarzy:p;)

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja zaczynam dzisiaj, gdyż wykręciło mi się +1 na 6H

Kluczy na dzień dobry 236

Edit:
    Klucze lecą nieźle, gdyż z dzikiej obsianej sianem wpadło 5

16. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

A u mnie 197 z pawi, kameleonów, dzikiej róży, dwóch magazynów ( ciągłe zapominam o ogrodzie dendrologicznym - tkwi w pasku ) no i z fabryczek - tych co mi potrzebne do rzemiosła , no i z masy drzewek, w tym 13 nawozowych ( reszta - znaczy turbozosiowe też w pasku)

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ewent robię, ostatecznie bez kanalizacji nie da się żyć.:pxD
    Bez specjalnego przygotowania 96 kluczy z dwóch łąk wypadło,
    jedna łąka niestety stracona.

18. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    U mnie roślinka się rozsiewa a z hortensji wypadły 322 klucze i jeszcze 4 od sąsiadów i znajomych

19. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich "hydraulików". :D

Event oczywiście robię - wybiorę jednak drogę minimalistyczną i z plansz będę zbierać wyłącznie wybrane nagrody (głównie TS-y , banany i imprezowe wejściówki), a to co uznam za zbędne, jak zwykle, pominę zaoszczędzając dzięki temu trochę rur na kolejne działania w podziemiach. ;)
    Zgodnie z wyliczeniami do wykonania mojego planu - na każde pełne okrążenie - potrzebuję 849 kluczy francuskich i 21468 sztuk rośliny eventowej. :) A ile tych okrążeń uda się zrobić okaże się w praniu, bo z wolnym czasem nadal u mnie krucho. :D

Jeśli chodzi o klucze francuskie - moja sytuacja wypadajkowa na chwilę obecną wygląda następująco:

W roli głównej tym razem, zamiast tradycyjnych goździków, dzika róża połączona jak zawsze z Jaśkami i pnączami. :)

Edycja: Potrzebuję jednak 8654 sztuk eventówki na każde z okrążeń. :D Ech, zapędziłam się jak nie wiem co z tymi ilościami. xD

Ostatnie edytowanie: 30 maja 2018
  20. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Cześć, wylosowałam +100 do stodoły na 24h, czy możecie mi doradzić czy siać normalnie na dużych polach czy może zastosować super pola :oops: nigdy nie stosowałam super pól i zupełnie się na tym nie znam :wuerg: a klucze rzeczywiście lecą całkiem całkiem :D

edit. i z magicznych wyleciały mi klucze a nie sznurki, poradnik do poprawy ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.