Franek kędzierzawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Omega5, 16 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Omega5

Omega5 Forumowy żółtodziób

Po wejściu do Franka mam informację, że moja aktualna seria nieprzerwana logowania to 3 dni, a dzisiaj oddało mi wczorajszy prezent, a nie aktualny z dzisiaj (gdybym wczoraj nie odebrała prezentu, a zrobiłam to, to moja nieprzerwana seria byłaby równa 1 dzień). Do tego jestem pewna, że te 3 dni to coś nie tak, bo loguję się codziennie i prezenty odbieram, a nie mam tej ciągłości. Proszę o wyjaśnienie sprawy co się stało.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli któregoś dnia nie odebrałaś prezentu to automatycznie ten prezent przechodzi na następny dzień, czyli jeśli nie odebrałaś prezentu wczoraj to masz ten prezent do odebrania dzisiaj a prezent z ostatniego dnia miesiąca przepada.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem:
    Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj poradnik:Pomoc Techniczna, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Omega5

Omega5 Forumowy żółtodziób

dzięki, nie mam więcej pytań.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.