Franek Kędzierzawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika daneksia, 3 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daneksia

daneksia Czeladnik forum

Witam , osiągnęłam 90 poziom w związku z tym po jedzeniu przez 5 dni ciasta z F.K. miałam otrzymać prezent z kartonu na niebieskiej poduszce . Ciasto jem już regularnie drugi tydzień a prezentu dalej nie widać. O co tu chodzi ? Proszę o pomoc:)

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@daneksia

Witaj,

Zapraszam Cię do poradnika : Bonus za logowanie czyli Franek Kędzierzawy(kliknięcie na nazwę tematu spowoduje przeniesie Cię do poradnika). Znajdziesz w tym poradniku interesujące Cię informacje.
    Zajrzyj również proszę do tematu : >>KLIK<< oraz do >>KLIK<< (po kliknięciu na napis zostaniesz przeniesiona do odpowiedniego wątku). Możliwe że tam też znajdziesz rozwiązanie twojego pytania.

Pamiętaj proszę również że ten bonus jest przyznawany tylko raz, o czym znajdziesz też informację w drugim wątku jaki Ci podałem :).

3. daneksia

daneksia Czeladnik forum

dzięki. Ta gra robi się coraz słabsza co z przykrością ale trzeba stwierdzić. Tak naprawdę tu na wiele się nie liczy ale prezent powinien się choć rozpakować bo cel osiągnięty . Można zamykać.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Bonus prawdopodobnie już otrzymałaś podczas odbierania codziennych prezentów :) Jeżeli uważasz że go nie otrzymałaś zapraszam Cię do kontaktu z pomocą techniczną gdyż z pozycji forum nie mamy takiej możliwości.

5. daneksia

daneksia Czeladnik forum

Wydaje mi się , że gdybym prezent otrzymała to musiałby być rozpakowany a dalej stoi pudło z kokardą a napis brzmi "jedz codziennie przez 5 dni ciasto z F. K . a może otrzymasz ten oto wartościowy prezent nic tylko buhhaa hhaa

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Pozwolę sobie zacytować post BA_Czerwonej z jednego tematu jaki Ci podałem powyżej :
    "
    Jeśli masz 90 poziom i więcej niż 5 dni nieprzerwanego odbierania prezentów od Franka dostajesz taki jednorazowy bonus. Podejrzewam, że już go otrzymałaś. Zgodnie z poradnikiem podanym przez MOD_Kirito jest to Pakiet Startowy "Produkcja" ( 2 x dżem z dyni, 2 x ciasteczko ananasowe, 50 % PD przez 24 h). Jeśli uważasz, nie nie miałaś takiego bonusu, zapraszam do PT, mamy tam możliwość sprawdzenia.
    Przy okazji nadmienię, że zgłaszaliśmy mylące pojawianie się podpowiedzi nawet jeśli Gracz już odebrał jednorazowy bonus, na razie bez odzewu."

Powinnaś otrzymać już ten prezent, jeżeli go uważasz że tak się nie stało skontaktuj się z pomocą techniczną. Nie da się tego zweryfikować z pozycji forum.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

MOD już Ci odpowiedział Ja odp.z pozycji gracza:):)
    U mnie też stoi to pudełko..mimo to otrzymałam ten prezent po przekroczeniu 90 stego poziomu +5 kolejnych dni a pudełko sobie stoi i stać będzie...
    Pozdrawiam..:)

8. daneksia

daneksia Czeladnik forum

Dzięki można zamykać

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że uda się wszystko rozwiązać i odnaleźć zawartość prezentu :)

Dalszych pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.