Opinie Fotograficzne safari

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

a ile trzeba zrobić tych zdjęć do drugiej planszy ?

Mikasek- i magdusia668 lubią to.
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Co posialas na noc? U mnie kolczoch dał po ok. 40 z łąki.
    30.:)

3. Lunamis

Lunamis Okazjonalny autor

No cóż trochę weekend mi się skomplikował pod kątem gry, więc siałam tylko długie roślinki żeby mieć zbiór tylko rano i wieczorem, ale i tak z obiektywami słabo. Jeszcze mi brakuje 40 żeby dokręcić 4 aparaty i ukończyć pierwszą część. Mam nadzieję że zdążę po Gazelki :D Gratki dla tych co ukończyli :)

4. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Na jednym habanero, które dało 50 obiektywów, a na drugiej dojrzewa karnegia...
    Przez nocną dyskusję w Twoim domku zapomniałam o nocnym siewie :(;)
    Te 12 brakujących obiektywów wyleci dopiero wieczorem, ale event jeszcze trwa.

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

Moje gazelki wczoraj wieczorkiem zdobyłam i od razu wystawiłam, niech się pasą i rozmnażają :D
    Tak samo myślę, lepiej mieć choć troszkę gazeli w stodole, nie wiadomo kiedy się przydadzą ;)

6. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Ufff.... Skończyłam. Gazela już hasa w zagrodzie. Nawet się nie zorientowałam kiedy uzbierałam aparatów i coś tam jeszcze zostało w zapasie :)

7. basia99999

basia99999 Forum Pro

musi być 30

Mikasek-, robins71 oraz magdusia668 lubią to.
  8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Skończyłam rano, gazele już stoją :)

9. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Wczoraj skończyłam, evencik nawet nawet :) Gazele ładniusie, pasą się ale jedna jest tak rozbrykana, ciągle szuka zaczepki :D

10. nawiedzonyrolnik

nawiedzonyrolnik Zaawansowany

54 obiektywy i będzie koniec - najpóźniej jutro rano.

A przy okazji z zagród "chrom" wypadły różowe małpy i wybieg dla aksolotli, tak więc wyjątkowo hojnie jak dla mnie (trzecia zagroda dopiero się otworzy, więc może będzie jeszcze lepiej).

11. alekar

Dziękuję Wszystkim za hojność :inlove:
    Obiektywy oddane i teraz pstrykam zdjęcia :) 20 fotek już jest :) resztę zrobię spokojnie, czasu jeszcze jest dużo...

12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Jeszcze tylko 19 zdjęć muszę zrobić , karnegia posiana i jutro rano będzie koniec.:)

13. Lunamis

Lunamis Okazjonalny autor

Są są są, już są, już mam :D Brykają moje gazelki w zagrodzie :D Z obiektywami bywało różnie ale aparatami sypało miło więc po niecierpliwym dozbieraniu 40 obiektywów żeby skończyć pierwszą część, druga część zrobiła się w kilka minut :D Hahahaha swoją drogą chyba pierwszy event który udało mi się skończyć tak bardzo przed czasem :D

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zaliczyłam wczoraj,,gazelki biegają,,,jak nigdy,,to ja,,żółwik i ślimak w jednym

15. alekar

Gazele pasą się na wyspie, a ja zamykam farmę i wracam do realnego świata.
    Mam przesyt siania, zbierania itp. -.-

16. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Gratuluję posiadaczom gazel :inlove:
    Ja walczę z eventem dalej ale fizycznie niemożliwe jest abym go ukończyła i zdobyła gazele z powodu braku czasu.
    30 zdjęć razy 6 godzin każde to o wiele więcej niż te nieszczęsne 39 godzin do końca eventu. No cóż, tak bywa, ale evencik sam w sobie całkiem przyjemny :)

Mamcia493, bari06 oraz magdusia668 lubią to.
  17. azikowo

azikowo Fanatyk forum

wystarczy mieć 180 zwykłych aparatów i kilka minut na klikanie, bo każdy aparat skraca czas oczekiwanie o godzine :) czyli trzeba 180 razy kliknąć i gazele Twoje, tylko trzeba 1 cześć eventu skończyć

18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Zdjęcia można skracać wypadajkami aparatami, a te ładnie lecą z upraw, lub zagród, więc jeżeli dałaś radę ukończyć pierwszą część, to druga powinna na spokojnie się zrobić.

19. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Ale ze mnie kasztan :p Dziękuję ci bardzo,bo jakoś nie doczytałam tej informacji :) No to biorę się do roboty xD

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niestety chyba nie wyrobię się z eventem:( Obiektywy nie chcą lecieć:cry:
    A ile aparatów młynowych mi brakuje? Nie pamiętamxD

PS. Już wiem. Mam aż 9xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.