Forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzia1967, 12 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Dlaczego od kilku dni nie mogę wejść na Forum? Nie reaguje żaden przycisk,nie mogę wejść w ustawienia.Przed chwilą jakimś cudem mi się udało dlatego piszę ten wątek,ale podejrzewam,że to się powtórzy bo tak już było tydzień temu.W Dolinę Szarotek nie gram bo nie mam wystarczającej ilości gwiazdek do odblokowania więc dlaczego normalna Farma tak źle działa?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Andzia1967 problemy te są znane i dział techniczny pracuje nad ich usunięciem: Błędy w grze.

Oprócz chwilowo nie działających przycisków (między innymi do Forum) jest aktywny odnośnik do Forum i PT pod drewnianą ramką gry.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Tym odnośnikiem weszłam raz na Forum,ale nie mogłam utworzyć tematu bo nie było takiej opcji niestety.Można zamknąć temat.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aby otworzyć temat na Forum przechodząc na nie z odnośnika pod ramką gry musisz być zalogowana w grze, jeśli nie jesteś zalogowana to i na forum będziesz miała taki status.

A skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.