forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 10 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

jak zwykle po pracach konserwacyjnych sa klopoty, tym razem z forum, ponad 90% prob otwarcia stron u bledem, ma ktos podobnie?

gosiagosia60 i marzena5275 lubią to.
  2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Przyłączam sie do zapytania.... otwarcie forum trwa wieki, wejście w temat drugie tyle. Jak za długo kręci się kółko ładowania, to pokazuje się Bad Getway czy cos takiego.

gosiagosia60 lubi to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Masakra :( U mnie to samo...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszyscy mamy dziś problemy z wejściem na forum, związane to jest z przeniesieniem forum na inny adres i trwają prace naprawcze. Jak tylko otrzymamy jakieś informacje dla Graczy to będą one opublikowane na forum, jeśli tylko będzie taka możliwość.

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Przymusowy odwyk od forum...?
    No cóż - proszę bardzo.
    W obecnym stanie i tak się to nie nadaje do użytku.
    Wesołych Świąt, farmery - może się uda wrócić na G&T 8)xD

Magdam.1__ i gosiagosia60 lubią to.
  6. rysio

rysio Półbóstwo forum

to jak czytac o eventach? jaki ma sens oglaszac cos na forum jak przeczytac nie sposob

Magdam.1__ i skaliwa lubią to.
  7. SMOD_Atena

rysio przykro mi, wszystkich nas to już irytuje ale nic na to nie poradzimy, pozostaje cierpliwie czekać na usunięcie problemów.

8. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

U mnie to samo. Nie ma jak o evencie od jutra co będzie przeczytać czegoś jeszcze. Albo bad gateway, albo 2 minuty ładowania. Paranoja. Dość już tych konserwacji!

9. SMOD_Atena

MobilisA075 dodałeś dwa jednakowe posty, jeden z nich usunęłam.
    Wszyscy już mamy dość tych konserwacji ale póki co żadnych informacji o zakończeniu prac nie otrzymaliśmy, tak więc w dalszym ciągu prosimy o cierpliwość.

***kacper*** i fkamil lubią to.
  10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,dziś jest jeszcze gorzej niż wczoraj,,forum prawie niedostępne,ech

Magdam.1__ lubi to.
  11. SMOD_Atena

Witaj aleksandra, niestety nie otrzymaliśmy żadnych informacji kiedy forum zacznie działać tak jak powinno :(

Sookie i aleksandra lubią to.
  12. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

To nie róbcie ewentów skoro nie da się nic przeczytać. Od wczoraj próbowałam otworzyć forum. Nawet nikt nie raczył napisać stosownego ogłoszenia, że nie da się wejść na forum, chociaż i tak nie byłoby tego jak przeczytać.

Magdam.1__ i hlnrys lubią to.
  13. SMOD_Atena

yvonnege_ przekażę Twoje uwagi i jeśli tylko jakieś informacje do ogłoszenia na forum otrzymamy to będą one zamieszczone w odpowiednim dziale.

14. rysio

rysio Półbóstwo forum

o 2-giej w nocy dzialao super, teraz znow to samo - kilka minut czekac na otwarcie kolejnej strony

15. SMOD_Atena

rysio może Cię to pocieszy - u mnie jest tak samo i w dalszym ciągu czekamy na jakieś informacje lub też poprawne działanie forum.

16. SMOD_Atena

julkalulka111 Twój post usunęłam, niczego nowego ani pomocnego do wątku nie wnosił.

17. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

No proszę, a już myślałam że coś się u mnie dzieje a to ogólna niemoc dopadła nasze Forum.
    dobre i to, przynajmniej mniej się będę denerwowała na swojego lapka.

18. rysio

rysio Półbóstwo forum

pocieszysz mnie tylko informacja o dzialajacym forum

19. SMOD_Atena

I na taką informację pozostaje cierpliwie czekać, my niczego z tym problemem nie jesteśmy w stanie zrobić.

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Chyba naprawili, bo teraz forum działa normalnie.

fkamil lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.