Forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Goldmaster82, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Mam pytanie - czy znów pojawiły się problemy z wchodzeniem na forum?
    Od wczoraj wejście na forum zajmuje mi nawet do 30 sekund i przełączanie pomiędzy wątkami również. Czasem nawet pojawia się pusta biała strona. Mam Firefoxa zaktualizowanego i flasha także.
    Najpierw pomyślałem, że to coś z moim internetem ale inne strony włączają się normalnie, strumienie z filmami czy radiowe również.
    Czy ktoś ma może podobny problem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jakiś czas temu pojawiały się u niektórych Graczy problemy z forum, trwały testy i prace mające na celu wyeliminowanie utrudnień o czym mówi to Oficjalne Ogłoszenie : >>>klik<<<.
    Być może przyczyna nie została jeszcze wyeliminowana i problem powrócił. Nie mamy niestety żadnych nowych informacji w tej sprawie, ale przekażę Twoją uwagę odpowiednim osobom.
    Doraźnie dobrze jest częściej czyścić pamięć przeglądarki i ciasteczka cookies oraz flashowe, można też spróbować logowania na innej przeglądarce.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Więcej pytań nie mam. Z forum da się skorzystać tylko dość długo to trwa. :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie jak napisałam wyżej, doradzam czyszczenie i/lub zmianę przeglądarki.

A skoro nie masz już pytań to miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.