Forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Peonia, 7 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Czy forum to dziala?
    Nie moge powtornie edytowac swojego postu z rana. Czy post mozna edytowac tylko raz czy nie ma ograniczen? I gdzie jest pasek z opcjami zmiany koloru czy wielkosci czcionki, mozliwoscia wstawiania linku, zdjec i tym podobnych czynnosci?

2. Wszystkie informacje dotyczące forum znajdziesz w ....TYM ...poradniku :)

Zmiana wielkości i koloru czcionki są na górnym paseczku zerknij na obrazek :)

3. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Ja nie mam tego paska, teraz. Mialam go jeszcze rano. Nie moge dodac emotoikonek, bo nie mam tego gornego paska wlasnie. I nie moge edytowac zadnej swojej wiadomosci, rowniez tej, ktora zaczelam ten watek. Za to moge przegladac strony, dawac polubienia i pisac posty, ale bez mozliwosci jakiejkolwiek ingerencji wpisany post. Rozumiem, ze to blad i mam zglosic do pt?
    Posty na forum pisze dosc czesto i z czyms takim sie jeszcze nie spotkalam.

4. fikimiki2009

fikimiki2009 Forumowy żółtodziób

mam pytanie co to jest na pnączu zbieram co takiego, mlf.brownSheep, co za to jest, dzieki za oświecenie mnie

5. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Brazowa owca, trwaly blad wyswietlania.

6. Zanim napiszesz do Pomocy Technicznej to dostosuj się do ....PORADNIKA.... czasami wystarcza czyszczenie ciasteczek, a próbowałaś z innej przeglądarki ???

Wygląda to na błąd wyświetlenia który jest zgłoszony czasami są takie klocki ale proponuję cierpliwie poczekać i zobaczyć jak to wygląda za jakiś czas :)

7. Sekme

Sekme Generał forum

Pewnie przełączył Ci się tryb pisania na "Użyj edytora BBCode" (gdy jest pasek z narzędziami, ikonka włączania tego trybu jest w prawym górnym rogu - taka kartka z kluczem).

Zobacz, czy pod oknem pisania odpowiedzi (lewy dolny róg) nie ma linku "Użyj edytora WYSIWYG" - napisane czarnym kolorem, więc słabo widoczne. Ten link jest widoczny, gdy naciśniesz zielony przycisk "Więcej opcji..." i okienko z odpowiedzią będzie nie pod całym wątkiem, a osobno.

8. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Ciasteczka juz wyczyscilam kilka razy. Przegladarke sprawdze za kilka minut, jesli sie nie poprawi napisze do pt. Przy okazji czy nietoperze, wygladajace za ramki farmy pozostana na zawsze? Dzieki za probe pomocy. :)

9. Sekme dziękuję za rady :)

Peonia u mnie nietoperków już nie ma pewnie i u Ciebie niedługo znikną :)

10. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

coś chyba jest nie tak. wczoraj normalnie wchodziłam na forum, a dziś kiedy chce przejść z gry otwiera mi się w nowej karcie zamiast forum strona startowa farmy.

11. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Sekme nie mam zadnego napisu, gdy korzystam z przycisku "wiecej opcji". Zresetowalam juz dwa razy laptop, internet i sprawdzilam na innej przegladarce. Napisze do pt, ale pozniej, tj. po 21. Teraz nie mam do tego glowy. A moze naprawi sie samo?
    Ide grzebnac w ustawieniach, moze tam nastapila jakas zmiana?
    Sekme i Mod_Kleopatro dziekuje za probe pomocy.
    Modko, mozesz zamknac.

12. Życzę więc żeby wszystko wróciło do normy :) jeżeli się nie naprawi to tak jak radziłam wcześniej napisz do Pomocy Technicznej :)

dziubekjack dostosuj się do poradnika który podałam wyżej :)

I skoro można to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.