Forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Hej, siedzę dziś dość chwilę na forum i co jakiś czas mnie wywala (jak jestem nieaktywna to normalne), ale chodzi mi o to że chcę napisać post i wtedy problem, bo pokazuje się komunikat że "zostało zerwane połączenie" widzę tylko białą kartę, jak wejdę na farmę i z powrotem na forum wszytko jest przez chwilę ok, jak chcę gdziekolwiek wejść to znowu to samo (któryś raz próbuję napisać żeby zapytać - może teraz się uda)
    Dodam że ciasteczka mam wyczyszczone, dobrą wersję tego o co zwykle pytacie, problemu z internetem nie mam (bo brałam to pod uwagę).
    Nie wiem czy tylko ja tak mam i czy to z moim kompem i przeglądarką (mozila) coś nie tak, czy to u Was.
    Pozdrawiam

PS. Pokazał się przed chwilą komunikat bad coś tam i wywaliło mnie..
    Post ten dodałam za 5 podejściem..

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Serwer chwilowo był przeciążony,ale zdaje się że już wszystko jest w porządku.

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ok, czyli takie coś jest spowodowane przeciążeniem serwera..

Będę pamiętać.. :) 8)

Bo już myślałam że coś u mnie się psuje.... :oops:

Pytanie nie z tego działu ;)
    Sprawdź w zakładce z iteami na wyspie :)

MOD_Atena
    PS. Skoro to tylko przeciążenie a nie inny problem to można zamknąć, mam nadzieję ze nie będzie już mnie wywalać..

EDIT:
    I dzięki wielkie za odpowiedź ;):p

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewakrk,Twoje posty usuwam,na przyszłość jeśli masz inne pytanie niż Autor tematu,to otwórz proszę nowy temat w tym dziale i zadaj je .
    monia1125 tak przeważnie się dzieje,jak serwer jest przeciążony,ale mam nadzieję że już "doszedł do siebie" i problemy nie będą się powtarzały.

I skoro można,to dziękuję i zamykam .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.