forum-problemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *ewa*, 7 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

czy ktoś już zajął się naprawą forum???????
    może pomoże Wam informacja,która wyświetla się u mnie,tam jest mowa o jakimś nieważnym certyfikacie............
    "Moduł Awast Osłona WWW zablokował dostęp do tej strony ponieważ następujący certyfikat jest nieważny:sni 28318,cloudflaressl.com"

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

TUTAJ został założony podobny temat, proszę zerknij, są tam informacje, ktore mogą okazać się pomocne.
    Poza tym, jak mówi to Ogłoszenie: KLIK, prace naprawcze trwają, jednak nie zostały jeszcze ukończone. Niestety nie wiemy, kiedy to nastąpi.

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

przeczytałam,godz. i datę na laptopie mam właściwą,ciasteczka czyszczę co kilka dni,wirusy sprawdzam kilka razy dziennie...............
    farma chodzi mi jako tako choć muli,ale forum to tragedia................
    może po prostu sprawdźcie ten certyfikat...............

4. MOD_Salsa podała wyżej wątek o takiej samej tematyce więc dla utrzymania porządku i przejrzystości forum tutaj zamykam :)

I zapraszam TUTAJ :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.