Formy płatności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika a009645, 25 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. a009645

a009645 Czeladnik forum

Na liście form płatności nie pojawia mi się opcja "karta kredytowa". Co może być powodem takiej sytuacji?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

a009645, jaką konkretnie płatność próbujesz zrobić? Tj. co próbujesz kupić?

3. a009645

a009645 Czeladnik forum

Kosz eventowy do "okrętowego bazaru"

Dodatkowe informacje:
    1. dokonywałem płatności kartą od ok. dwu lat
    2. dane mojej karty były zapisane
    3. ostatnia płatność wczoraj
    4. dzisiaj, kiedy nie pojawiła mi się opcja karty, skasowałem dane o płatnościach, mając nadzieję, że będę je mógł wprowadzić ponownie ale opcja ta nie pojawiła się.

Posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dodać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 lipca 2019
  4. BA_Marion

Sprawdziłam to u siebie i przy każdym z koszyków mam możliwość skorzystania z płatności kartą kredytową - wystarczyło, że na pierwszym oknie kliknęłam w napis "więcej metod płatności". Rozwinęło się wtedy okno jak poniżej:
    formy plantości.PNG
    Zamknij proszę przeglądarkę i spróbuj ponownie. Jeśli to nie pomoże pozostaje skontaktowanie się z >>Pomocą techniczną<<.

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

5. a009645

a009645 Czeladnik forum

Ja nie widzę napisu "więcej metod płatności" :(.

6. BA_Marion

Pierwsze okno po kliknięciu "Kup" wygląda u mnie tak:
    formy plantości 2.PNG
    Spróbuj na innej przeglądarce. Ew. wyczyść ciastka, może przeglądarka ma coś zapisane w pamięci i z tego to wynika. W każdym razie techniczną możliwość zakupu kartą kredytową powinieneś mieć. Popróbuj u siebie proszę. Ew. jak pisałam powyżej, zgłoś się do Pomocy technicznej. Na forum mamy ograniczone możliwości pomocy...

Czy masz jeszcze pytania?

7. a009645

a009645 Czeladnik forum

Zwróciłem się do pomocy technicznej. Dziękuję, nie mam więcej pytań.

8. BA_Marion

Również dziękuję:) i zamykam temat. Myślę, że Pomoc techniczna sprawnie rozwiąże problem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.