forma płatności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika korcia095, 22 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. korcia095

korcia095 Forumowy żółtodziób

mam pytanie dlaczego nie można płacić przelewem na poczcie tak jak było przedtem za nowości na farmie.

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Szczerze mówiąc nie wiem,czy kiedyś można było płacić na poczcie,ale w erze gdzie nawet przedszkolaki mają komórki a większość ludzi - konta bankowe,to płacenie na poczcie to przeżytek ;) Polecam zapłatę Skrill a potem przelewy24,przyjazny,sprawdzony i pewny sposób płatności.Zakupione dobra,otrzymuje się dosłownie w 2-3 minuty.

3. klara0910

klara0910 Mieszkaniec forum

Albo przez doptay- "idzie " w minutę :}

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

korcia095, dlatego, że zwykły przelew księgowany jest między 3, a 5 dni roboczych, co może trwać dłużej niż mini event, w czasie którego chcesz dokonać zakupu, wpłata zaksięgowana musi być w czasie jego trwania, dlatego zalecane są szybkie formy płatności.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.