foreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rybka51, 31 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rybka51

rybka51 Aktywny autor

nie otrzymalam florenow platnosc sms co mam zrobic

2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Z SMS-ami często są problemy. Zmieniłam na paysafecard - zero problemów, floreny są zaraz na koncie, a do tego bonus np. +2 lub +7 florenów i super pasza. Możesz sprawdzić, czy operator przesłał kasę lub od razu zgłosić reklamację do BP - Dział pomocy , problem z płatnością ( prawy górny róg ikona z wykrzyknikiem)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

***kacper*** dziękuję za pomoc.

rybka51 jeśli pieniądze z telefonu zostały ściągnięte a florenów nadal nie dopisano to zgłoś proszę ten problem do działu Płatności za pomocą formularza: Formularz płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  4. rybka51

rybka51 Aktywny autor

dostalam odpowiedz od pomocy technicznej o 0;19 ze floreeny wplynely na moje minelo 12h i nadal nic co mam zrobic dalej

5. SMOD_Atena

rybka51 skoro otrzymałaś odpowiedź z działu płatności, że floreny zostały dopisane do konta to zapewne tak było i myślę, że na coś zostały wydane, być może w mini-evencie >Atrakcyjne przedmioty - edycja 2017<. Jeśli nie Ty je wydałaś to proponuję jak najszybciej zmienić hasło dostępu do konta. Tutaj znajdziesz wskazówki jak to zrobić:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

6. rybka51

rybka51 Aktywny autor

skoro niby milam wdac na zakup atrakcyjnch przedmiotow nie mozliwe bo floreny niby dopisano po polnocy a akcja konczyla sie wczesnie czuje sie oszukana a ze osukano mnie juz 3 raz jest to przykre poprzednie sumy byly mniejsze ta wprawdzie nie tak duza ale liczy sie fakt jest podwojnie przykre jesli sie gra od poczatku gry soliiiiiidnie pracujac a cie okradaja

7. SMOD_Atena

rybka51 mi również jest przykro, ale jedyne wytłumaczenie tej sytuacji to to, że ktoś ma dostęp do Twojego konta i tak jak wyżej napisałam, doradzam jak najszybszą zmianę hasła.

A skoro dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.