Florki za kinopunkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lolalolitka, 23 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolalolitka

lolalolitka Forumowy żółtodziób

Przez ponad 20 godzin udało mi się na 3 farmach (1 mojej i 2 wnuczkowych , harendowanych na wakacje) obejrzeć 1 filmidło i wymienić na 1 Florka. Niby hura, ale wydajność jakaś nie za dużą....PROSZĘ CZEKAĆ..... a tu chyba życia braknie.
    Mam 67 lat, grą się 4 miesiące temu zauroczyłam. Teraz już mniej.
    Przepisy dla mnie trochę mozolne, ale wydawało mi się, że ogarniam. Chociaż nie do końca - tak jak wyszło z kinem.
    A dalej -Zrobiłam przelew 20.08. - dasz 18 zł o trzymasz 150 florenów + nawóz w prezencie.
    Wszystko według instrukcji, kroczek po kroczku, zresztą nadal jako księgowa dorabiam i przelewy z ich wszystkimi wymogami nie są mi obce.
    I CO - I NIC. Pienążki zeżarło, florków nie przybyło. Z bankiem chyba nie wygram i na tym pewnie moja rodzinna przygoda z Farmeramą skończy się z lekkim niesmakiem.
    Pozdrawiam, może będzie lepiej. A może po prostu powinnam juz zająć się no nie wiem czym, cerowanie wyszło z mody.
    Dosyć trudno poruszać mi się na FORUM. Oferujecie opcję - powiadomienie Mailem. Jestem zawsze chętna i też na tym się kończy. Teraz też tak sobie piszę i piszę , może ktoś nawet przeczyta o odpowie, ale czy ja tą odpowiedź znajdę?

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

lolalolitka dzień dobry poranne :)

Zacznę od tego, że wpływu na ilość filmów oferowanych przez sponsorów do obejrzenia (a tym samym wymiany zdobytych kinopunktów na floreny) nie mamy żadnego. Jest to opcja niezależna od producenta gry.

Co do płatności przelewem na zakup florenów. Jeśli wykonałaś przelew tradycyjny to niestety przyjdzie Ci poczekać od 3 do 5 dni na zakupioną walutę gry.
    Aby otrzymać szybko zakupioną walutę należałoby skorzystać z szybkich płatności wymienionych w >>tym<< poradniku.

Bardzo proszę o rozwinięcie wątku informowania mailem, aby móc Ci pomóc. Do tej pory spotkałem się z tą opcją przy obserwowaniu tematów.

PS> jeden z Twoich postów usunąłem gdyż zawierał sam cytat.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka nie kontynuowała tematu, dalszych pytań brak więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.