floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika annaorlowska, 24 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. annaorlowska

annaorlowska Młodszy ekspert

Zakupiłam floreny potwierdziłam sms i się zacięło i nie ma florenów a jak chce jeszcze raz kupić wyskakuje ze jest błąd

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli floreny nadal nie dotarły to skontaktuj się z operatorem sieci lub z serwisem Mobiltek.
    Informacje znajdziesz tutaj:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. annapop71

annapop71 Młodszy ekspert

Mam ten sam problem, nie moge kupic florenów, jest błąd, nie zamierzam niczego szukać ..mam jeszcze 80 h kombajnu ..jeśli nie dokupie z powodu braku florenów, rezygnuję ..kolorowych snów ..

4. SMOD_Atena

annapop71 czy możesz napisać jaki "jest błąd"? z jaką formą płatności masz problem?

annaorlowska czy floreny zostały dopisane czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

5. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

ja teraz kupiłam floreny za pomocą płatności kodem BLIK kasa z konta pobrana a florenów nie dostałam !!!!!!!!

6. SMOD_Atena

kowalowo zapraszam do kontaktu z działem płatności za pomocą Formularza.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. annapop71

annapop71 Młodszy ekspert

przepraszam, zawsze kupuję za pomocą sms..teraz kod dotarł, wpisałam i gra sie zacięła..nie wiem czy kasę mi pobrano czy nie ..dzięki to mój ostatni tydzień tutaj..szkoda tych straconych lat..

8. SMOD_Atena

annapop71 możesz to sprawdzić kontaktując się z operatorem lub jeśli masz to do swojego profilu na stronie operatora.
    Odśwież też grę i jeśli floreny nie są dopisane a pieniądze z konta zostały pobrane to skontaktuj się z serwisem Mobiltek lub z działem płatności (wyżej podałam link do poradnika z formularzem).

Czy Autorce wątku mogę jeszcze w czymś pomóc?

9. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Przepraszam, że się wcinam, ale u mnie to samo, tylko, że zakupiłam Johna Cytrynę. Kod dotarł, potwierdziłam, ale John nie dotarł. Jak chcę drugi raz to zrobić to również pokazuje, że wystąpił błąd.

10. SMOD_Atena

Alicjanastka czy Twoim operatorem komórkowym jest może Plus? Odśwież może grę.

11. Alicjanastka

Tak Atenko moim operatorem jest Plus. Grę już odświeżałam kilka razy i nic. Jeszcze trochę poczekam i spróbuję poodświeżać, może pomoże, a jak nie ???

12. SMOD_Atena

W odpowiedzi na zapytanie otrzymaliśmy informację, że w sieci Plus w dniu dzisiejszym występują problemy. Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z operatorem, ewentualnie jeśli pieniądze z telefonu zostały pobrane to z naszym działem Płatności za pomocą formularza.

13. Alicjanastka

wiesz, że nie wiem czy pieniądze mi wzięło. Nie dostałam takiego smsa " dziękujemy za skorzystanie z naszego serwisu" czy coś takiego, zawsze przychodziło, a teraz nie.

14. SMOD_Atena

Tak jak wyżej napisałam, problemy są po stronie sieci Plus, mam jednak nadzieję, że szybko zostaną usunięte i zakupy zrealizowane. Jeśli John przez dłuższy czas nie pojawi się na Twoim koncie to pozostanie sprawdzenie stanu konta u operatora i jeśli okaże się, że pieniądze zostały pobrane to kontakt z serwisem Mobiltek lub Działem płatności.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

15. Alicjanastka

Dzięki. Można zamknąć. miłego popołudnia..

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2021
  16. SMOD_Atena

Również dziękuję, miłego wieczoru życzę i skoro Autorka nie ma pytań to temat zamykam.

Alicjanastka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.