floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodowa21, 27 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodowa21

ogrodowa21 Czeladnik forum

zegar wskazuje o promocji florenów wchodząc przez zegar mam wiadomość, że nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia to samo jest przy wchodzeniu do kina dalej pisze zebym skontaktowała się z właścicielem witryny tylko nie wiem z jakim właścicielem może ktoś mi pomoże co mam zrobić zaznaczam, że farma działa dobrze

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Sytuacja jest trochę dziwna. Tutaj zasadniczym pytaniem jest, czy posiadasz aktualne wersje przeglądarki tudzież wtyczek ? Jeżeli nie, to zalecam ich zaktualizowanie. Komunikat pojawia się tylko na tych dwóch stronach(zakup florenów i kino ? )

3. ogrodowa21

tak tylko na tych dwoch stronach na pozostałych jest wszystko w porządku

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Czy występuje to tylko na jeden przeglądarce ? Warto tutaj sprawdzić czy nie jest to problem z konkretną przeglądarką.

5. ogrodowa21

na innej przeglądarce nie próbowałam ponieważ myślę, że ta chodzi dobrze ale na wszelki wypadek sprawdzę

faktycznie na innej przeglądarce działa dzięki za pomoc można zamknąć

Twoje posty połączyłem. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 kwietnia 2017
  6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Najważniejsze że działa :)

Gracz nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.