floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika karolcia236, 11 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karolcia236

karolcia236 Forumowy żółtodziób

witam i z góry przepraszam ze dodaje nowy temat niestety nie otrzymalam florenow ktore wykupilam 4x sms ;/ na moim koncie abonenckim dodano mi kwote zakupu jednak florenow ani widu ani slychu... co tu sie dzieje??? kupilam 4x po 75 ;/ pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam karolcia236, wszelkie reklamacje zakupów za sms należy zgłaszać na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG” do serwisu, który zajmuje się tą formą płatności czyli Mobiltek, tutaj znajdziesz wszystkie informacje: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

karolcia236 lubi to.
  3. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

Oni pracują tylko w dni robocze ,mnie też nie dodano florenów które kupiłam. To zdarza sie przy akcjach z drzewami :(.Przykre

4. SMOD_Atena

5. dorotalgota

dorotalgota Forumowy żółtodziób

mnie też nie dodało florenów zakupiłam floreny 75 florenów przez sms zakupiłam aż 3 razy i nic nie otrzymałam a kase zabrało już napisałam do działu technicznego i do dziś nic nie otrzymałam żadnej odpowiedzi czekam cały czas

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

i mnie to spotkało,,no nic trzeba pisać reklamację,,i czekać 14 dni na rozpatrzenie,,ech

7. bomba8855

bomba8855 Okazjonalny autor

I ja również nie otrzymałam florenów , na szczęście kupiłam tylko raz . Coś mnie drgnęło żeby zaglądnąć na forum ,i jak widać z problemem nie jestem sama .

romeczka58 lubi to.
  8. karolcia236

karolcia236 Forumowy żółtodziób

dziekuje za odpowiedz nie wiadomo czy jutro w ogole cos ogarna?? milej niedzieli zycze pozdrawiam

dziekuje za opowiedz pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 lutego 2017
  9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.