floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anetta41, 31 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

chciałam zgłosić i ostrzec wszystkich
    ja miałam 96 florenów nic nie kupiłam bo zbierałam floreny zostało mi tylko 6 florenów co sie stało z moimi florenami?
    jak mam to sprawdzić, czy komuś coś na jego konto przelałam za nim wyszłam zebrać pnącze jeszcze floreny miałam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podejrzewam, że kupiłaś któryś z płatnych rzędów chmur (jeden lub kilka) na Cudownym pnączu, a żeby sprawdzić gdzie podziały się floreny, to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam wszystkie takie operacje zapisane są na konsoli systemowej.
    Płatne rzędy chmur wymienione są w tej tabelce: >>klik<<.

Tutaj znajdziesz poradnik jak skontaktować się z PT: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Anetta41

SMOD Atena nic nie kupiłam bo już tez tak myślałam dodatkowego pnącza nie kupiłam za nim weszłam na pnącze jeszcze je miałam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji forum nie mam możliwości aby sprawdzić co stało się z florenami i tak jak napisałam, zapraszam do PT. Tam na podstawie odczytu konsoli dowiesz się gdzie podziały się floreny.
    Ale skoro piszesz, że przed wejściem na pnącze floreny były, to najbardziej prawdopodobne jest to, że potwierdziłaś zakup rzędu czy rzędów i zakupiłaś go/je.

Czy tutaj mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

5. Anetta41

dziękuję temat można zamknąć

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam. Udanego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.