Floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kevin, 26 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kevin

kevin Forum Pro

Atenko mozesz napisać gdzie kupujesz fl że płacisz za pakiet 300 tyle co kosztuje 250 , bo mi się wydaje że pakiety to powinien być szybszy i tańszy zakup ,ale w praktyce wychodzi na to że przepłacamy kupując pakiety a to 20% nie mam pojecia od jakiej ceny jest liczone bo pakiet 300fl cena 39,99 a jak sobie na pasku ustawie 300 to cena jest 36,35 zł to może ktoś się pomylił i zamiast odejmować 20% to dodaje xD[​IMG]

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pakiet 300 florenów jest w Banku i kosztuje 39,99 PLN, a informacja że jest to Waluta gry 250+ bonus w wysokości 50 ( 20 % z 250 florenów) wyświetla się na Liście zakupów w Koszyku, ale nie znaczy to, że jest to jakaś promocyjna cena.

300 Fl.jpg

A jeśli korzystasz z paska to masz 10 % rabatu:

Pasek Fl.jpg

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 26 października 2016
  3. kevin

kevin Forum Pro

czyli ze to tylko kłyt maketingowy z tym że pakiet jest 20% taniej xD ok juz wiem jakbym kupował pakiety po 50fl to za 300 wyszło by prawie 48 to dopiero bym przepłacił >:(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tam nie ma napisane, że jest 20% taniej, a jeśli się coś kupuje to zawsze trzeba oszacować czy warto czy nie.

Skoro nie masz dalszych pytań to rozumiem, że wszystko jest już jasne i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.