Floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wojtekszef, 15 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wojtekszef

wojtekszef Mistrz forum

Kupiłem wczoraj 45 florenów przez zadzwonienie pod numer podany przy zakupach, lecz nadal nie mam florenów na koncie. Co mam zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wyślij proszę reklamację do działu Płatności za pomocą formularza, tutaj znajdziesz wskazówki: >>>Formularz płatności<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wojtekszef

wojtekszef Mistrz forum

A co jeśli podałem zły numer id, chociaż go 2 razy sprawdzałem wiec raczej dałem dobry, a co jeśli bym się w nim jednak pomylił?

4. SMOD_Atena

W formularzu płatności wymagane są różne dane, w tym numer telefonu, z którego dzwoniłeś i weryfikując Twoje zgłoszenie dział Płatności sprawdzi szczegóły Twojego połączenia. Zapewne będzie potrzebny też biling i na jego podstawie będzie też rozpatrywana reklamacja. Ale to już musisz wyjaśniać w dziale płatności.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. wojtekszef

wojtekszef Mistrz forum

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.