floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

nie możemy się dać tak robić w konia . gdzieś pieniądze nasze poszły i co ?

b7ozena i .Magda60. lubią to.
  2. Liluś16

Liluś16 Forumowy żółtodziób

dokładnie. nigdy nie było problemów z sms'ami czy to weekend czy to Święta. A teraz widzę, że jest nas ogrom. Mega dzień PD powinien byc powtórzony i sadzonki również jak problem sie rozwiąże. Gram 7lat i coś takiego mam pierwszy raz. Najważniejsze, że kasa z konta mi zniknęła :-( a dalej "co nas to......"

Majeczka13, Renia1920 oraz .Magda60. lubią to.
  3. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

oddajcie nasze floreny ! 9 h zostało tylko na zakup sadzonek . czy kogoś to interesuje , ze ludzie stracili pieniądze , siedzą i się denerwują ? zróbcie coś z tym !

Majeczka13, Renia1920 oraz .Magda60. lubią to.
  4. grzegorzewow

grzegorzewow Czeladnik forum

dzisiaj wyslalem esm na zakup florenów operator pobral pieniądze a ja niemam nic stracilem 20zl

Renia1920 lubi to.
  5. hania66

hania66 Półbóstwo forum

Pieniądze czesto kosztuja zbyt wiele hymn..... coś w tym jest....
    No coż wiecej nie pozwole aby rozum mnie opuścił na chwile i tyle w temacie.

Renia1920, .Magda60. oraz kabokazekana lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę zapoznać się z informacjami jakie są zamieszczone na forum:

Jeśli korzystacie z tej formy płatności to znaczy, że godzicie się na warunki korzystania z niej. Bardzo nam przykro, że zdarzają się problemy, ale ani na ich wyeliminowanie ani na rozwiązanie nie mamy żadnego wpływu. Tym zajmuje się wyłącznie serwis Mobiltek, tak jak jest to napisane w Warunkach korzystania z serwisu płatności sms .

7. hania66

hania66 Półbóstwo forum

Racja czytajmy ze zrozumieniem dokładnie sie zastanów co chcesz zrobic bo zawsze i tak bedziesz winny Ty a nie kto inny za decyzje swoje odpowiadasz sama nie ma innych winnych. No coz wazna nauka na przyszłość

b7ozena, 7jessy75 oraz .Magda60. lubią to.
  8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

ja rozumiem, że emocje biorą górę, ale przypomnę, że to nie wątek dyskusyjny i od teraz będą usuwane posty, które prowokują zbędna dyskusję.

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

10. tomuchxxx

tomuchxxx Forumowy żółtodziób

Witam naleze do grona zrobionych w jajo ale skoro stracilismy juz podwojne PD i TS to moze uwzglednia nasze zgloszenia do pomocy technicznej i jutro trafia na nasze konta floreny z ktore zaplacilismy,POZDRAWIAM Wszystkich wystrychnietych na dudka

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu nie wnosiły usunęłam i bardzo proszę o nie rozwijanie dyskusji w tym wątku, ponieważ dział ten do dyskusji nie służy.

12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No widzę,że jesteś optymistą i wierzysz,że florki trafią na nasze konta. Ja ostatnio składałam reklamację E-ilem na adres który wcześniej podała modka i do dzisiaj się nie doczekałam odpowiedzi,a PT sama z siebie nie da nam florków.

Droga SMOD_Atena to gdzie możemy sobie na ten temat podyskutować skoro nigdzie nam nie wolno? Ludzie chcą się wyżalić co nas spotkało.

b7ozena lubi to.
  13. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Powiadomienie smsem dostałam - co prawda dopiero dzisiaj, ale florenów na koncie nie mam do tej pory. Przelogowania, wylogowania i zalogowania nic nie dają. Kupuje florki tylko wtedy kiedy jest Mega dzień, a potem wykorzystuje je na kombajn gdy jest za pół ceny.
    Smsem kupuje też młyn i do tej pory nie miałam problemu - raz tylko wysłałam koło północy smsa i dopisało mi rano florki.

No ale to był chyba mój ostatni wysłany sms

14. owCzarek

owCzarek Forumowy żółtodziób

ten sam problem... 13:30 poszły 2 sms-y i do tej pory nic.... a pieniądze z kąta wyparowały

15. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Dokładnie taka sama sytuacja. Stara baba (ja lat 18 + VAT) wysyłałam smsy i do tej pory wszystko OK. Dziś ani florków ani kasy na telefonie. Dwa smsy zniknęły w przestworzach. Operator twierdzi, że jest OK, skoro aż tylu ludziom zaginęły Floreny to czuje się oszukana przez BP...
    Chyba należy nam się odszkodowanie, za przetrzymanie lub zagubienia naszych smsów Wielki Adminie. Co proponujecie? Bo łącznie zaginiona kasa, to spora sumka - nieprawdaż?

16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wielkakulka, raz jeszcze napiszę, gdzie kierować reklamacje dotyczące zakupu drogą SMS:
    UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

Jeśli należność za dokonanie zakupu nie dotarła z serwisu zajmującego się tym rodzajem transakcji do Bigpiont, to Centrala nie może dopisać waluty gry, gdyż nie ma ku temu podstaw.
    Proponuję powstrzymać komentarze "oszukani przez BP, oszuści, itd, itd", a zapoznać się z poradnikiem, który opisuje postępowanie w takich sytuacjach.

Udanego dnia Wszystkim życzę mimo wszystko i jeszcze raz proszę powstrzymać emocje, nie podburzać do zbędnych dyskusji, bo niczego to nie zmieni. Najpierw zapoznać się z informacjami na forum, a potem swoje zgłoszenia kierować w odpowiednie miejsce.

17. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Ludzie wyrażają zgodę na korzystanie z serwisu, a nie zgodę na to aby serwis przywłaszczał sobie ich pieniądze. Ponieważ oszukanych jest sporo, nie sądzę, aby wszyscy operatorzy postanowili jednego dnia oszukać społeczeństwo. Niemniej jednak Rzecznik Praw Konsumenta chętnie posumuje zaginione środki. Jeśli ich wartość przekroczy ustawowe 400 zł oznaczać to będzie kradzież, która jest przestępstwem ściąganym z urzędu :) Może jednak warto oddać zabłąkane floreny?

Renia1920 lubi to.
  18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wielkakulka, Twoja decyzja jak postąpisz, raz jeszcze upominam słownie - to nie jest wątek dyskusyjny. Dalsze posty będą usuwane, jako spam.

19. ilo86a

ilo86a Forumowy żółtodziób

ja mam to samo dwa esy wysłane a florenów brak

20. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Lonia78 upominam słownie, to nie wątek dyskusyjny, post usuwam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.