floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie to samo. Najpierw wysłałam a dopiero weszłam na forum. Ani gotówki ani FL ani dodatkowych PD itd. itd. Nawet się nie denerwuję bo to moja własna głupota :eek:>:(. Pozdrawiam wszystkich nabitych w przysłowiową butelkę. Miłego dnia życzę.

.Magda60., royal3591 oraz b7ozena lubią to.
  2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Zrobiłam tak jak BA_Czerwona napisała. Wyślij maila z reklamacją :)

"Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/"

3. kaziam

kaziam Forumowy żółtodziób

A ja zgłaszam, że w Banku na rynku tam gdzie się kupuje floreny, gdy włączy się "Status i wypowiedzenie' nie ma listy/historii zakupów na koncie
    "Moje konto
    Moje pakiety
    IDTypForma płatnościWażny doStatusCzynność
    "
    PUSTO więc to nie jest problem z płaceniem smsami!

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Sprawdź czy nie masz blokady wyskakujących okienek. A w sprawie płatności sms najlepiej kontaktować się z operatorem, czyli Mobiltekiem e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”.

Znajdują się tam informacje o pakiecie premium i możliwości jego wypowiedzenia (pakiet ten odnawia się automatycznie i pobiera wtedy pieniądze z karty kredytowej, dlatego w grze jest taka możliwość. Nie ma to związku z zakupem pakietów waluty.

Rozumiem, że chodzi o Wasze pieniądze i mega dzień PD czy kalendarz, który niedługo się kończy. Jednak nie mamy dostępu do szczegółowych danych płatności, a obrażana kogokolwiek nie tolerujemy na forum. Takie posty zostały usunięte.

5. natka002

natka002 Forumowy żółtodziób

WYSŁAŁEM SMS NA FLORENY I CO? WIELKIE G...........!!!!!!!!!!!SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDNE WIELKIE OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!!! JAK MI ZWRÓCICIE KASE ZA SMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ciach]!!!!!!

czcionkę zmieniłam do dopuszczalnej, polecam stosować się do zapisów Regulaminu forum, który tu obowiązuje.
    Słowo obraźliwe usunęłam i proponuje powstrzymać emocje, upominam słownie tym razem.

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 sierpnia 2016
    b7ozena i FarmerskiJoke lubią to.
  6. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

szkoda, że przed wysłaniem sms-ów nie weszłam na forum, a tak poszłoooo >:(>:(:mad:

Anetta41, .Magda60. oraz FarmerskiJoke lubią to.
  7. .atyde.

.atyde. Forumowy żółtodziób

Dołączam do reszty. Również wysłałam sms na doładowanie florenów i nic cisza. Nie sądzę aby to była wina operatora!

.Magda60. i FarmerskiJoke lubią to.
  8. FarmerskiJoke

FarmerskiJoke Stary wyjadacz

I ja się dołączam do Was. Doładowałem wczoraj 75 fl przez sms-a i....do teraz nic!!!

Anetta41, b7ozena oraz -strzalka- lubią to.
  9. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

odnośnie florenów jestem w pełni przekonany że błąd leży po stronie BP otrzymałem potwierdzenie płatności mam numer zamówienia ale nie mam florenów a pomoc techniczna od wczoraj jest w trakcie realizacji zgłoszenia a odsyłanie graczy do reklamowania w mobiltek pl. jest mydleniem oczu przez mod. wiedzą o błędzie ale wszyscy nabrali wody w usta może się rozejdzie samo po kościach >:(

10. royal3591

royal3591 Czeladnik forum

Tylko jakoś w ten weekend, dziwne, ja też wysłałem 'skromne' 45fl i też nic!!!

Anetta41, b7ozena oraz .Magda60. lubią to.
  11. Maga1973

Maga1973 Czeladnik forum

Ja również się dołączam . Wczoraj również doładowałam sms za 75 fl i też nadal nic !!!!

b7ozena lubi to.
  12. royal3591

royal3591 Czeladnik forum

A ktoś se za to pojedzie na wczasy!!!

moim skromnym zdaniem...każdy poszkodowany powinien po akcji z sadzonkami dostać rekonpensatę, ale jak napisałem wcześniej, ktoś sobie pojedzie na wczasy!!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 sierpnia 2016
    b7ozena lubi to.
  13. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Również dostałam potwierdzenie SMS, ale florenów brak. Od wczoraj. Ciekawe , czy dostaniemy w ramach przeprosin dwukrotną ilość wykupionych florenów. Mega PD "diabli wzięli", pewnie realną kasę też.

14. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

witam u mnie też brak florenów 150

Anetta41 lubi to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

royal3591 szkoda, że ja już z urlopu wróciłam.

A tak poważnie to bardzo mi przykro, że wystąpiły problemy, jestem pewna, że zostaną rozwiązane i nikt nie straci swoich pieniążków.
    Polecam również inne, pewne i szybkie metody płatności np...
    • paysafecard

A tutaj tak jak już to zostało napisane, zgodnie z warunkami płatności sms, które akceptujecie pozostaje wysłać zgłoszenie reklamacji do Mobiltek i choćbyśmy na rzęsach stanęli to nic na to nie poradzimy.

Przypominam, że dział Pomocy nie służy do dyskusji.

Czy w związku z powyższym ktoś ma jeszcze jakieś pytanie?

16. Lonia78

Lonia78 Fanatyk forum

OK, niech się kontaktuje z mobiltekiem jedna czy 2 osoby ale tu problem tkwi nie dość że od wczoraj,to jeszcze globalnie. czy ktoś się z ekipy farmeramy w ogóle kontaktował z osobą odpowiedzialną w sprawie płatności? muszą mieć jakąś awarię i niech ją naprawią, ktoś tam musi mieć dyżur w weekend

***kacper*** lubi to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

royal3591 Twój post usuwam jako spam i bardzo proszę nie rozwijać dyskusji w dziale, który do tego nie służy.

18. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

jestem w tej samej sytuacji, pieniądze wpłacone SMS-em, Fl brak, PD podwójne przeszło koło nosa i co mam zrobić? To widac, ze problem jest po stronie BP i co mi po rekompensacie? Kupuję, bo zależy mi na PD, event sie skończył, nawet jak Fl dopiszą to już musztarda po obiedzie.... Coś ostatnio BP zalicza wpadkę za wpadką, nie wiem czy to celowe działanie, ale odkąd BP przeszła w chińskie ręce, to nie jest za ciekawie.....delikatnie mówiąc >:(

b7ozena, .Magda60. oraz -strzalka- lubią to.
  19. [Misia80]

[Misia80] Czeladnik forum

Wczoraj wysłałam 6 sms-ów za 12 złotych . Za każdy miałam dostać na konto po 75 florenów i nic. Wypełniłam odpowiedni formularz kontaktowy, ale nic. I co pieniądze mi zjadło, ja jestem bez florenów i event pójdzie sie bujać tak?
    Przy czym to nie jest wina operatora. Sms-y dotarły, a z konta zostały ściągnięte pieniądze prawidłowo. Wysyłałam na numer 91067.

grzegorzewow, b7ozena oraz .Magda60. lubią to.
  20. renatka-julka69

renatka-julka69 Czeladnik forum

ja też czekam od wczoraj . dwa smsy wysłane na floreny , pieniądze z konta poszły a florenów do dzisiaj brak . może chciałam kupić sadonki i co ?? może ktoś wreszcie ruszy tyłek o i odda wszystkim poszkodowanym floreny szybciutko na konto ?

b7ozena i .Magda60. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.