floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Magda60.

.Magda60. Okazjonalny autor

wygląda na to że wszyscy operatorzy sieci komórkowych się zbuntowali....hmmm...trochę to dziwne:sleepy:

royal3591, lewski oraz benia lubią to.
  2. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Ale powinni to zgłosić wyżej. Jak w weekend nie rozpatrywać naszych żalów jak wtedy promocje robią na floreny itp.

Renia1920 i .Magda60. lubią to.
  3. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

Też popłynęłam z florkami. W butelce już się nie zmieściłam więc nie wiem gdzie wylądowałam hahaha. Najgorsze jest to że nie wiem czy ściągnęło mi kasę z telefonu. PORAŻKA !!! :(

FarmaNirvany i -katie1234- lubią to.
  4. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Gdybym wcześniej przeczytała, że w ogóle ktoś ma problem z kupnem fl.przez sm-a to bym nie kupowała!A tak 2x kupiłam po 75 fl. sm-em i nie doszły>:(.Też napisałam do pomocy technicznej - ale co mi z tego jak w dni robocze już nie będzie taj.sadzonek!:mad:

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2016
  5. czoper59

czoper59 Forumowy żółtodziób

witam w gronie oszukanych florenowych esesemowiczów. Sms wysłany a florenów zero. Nieładnie skubać biednych farmerów i zastawiać się składaniem reklamacji do operatora. Rozumiem pewnie w regulaminie który jest na stronie płatności smsem zawarte są mądre klauzule o reklamacji, ale to nie ładnie. Pozdrawiam innych oszukanych.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

khaki01, post zawierający sam cytat usunęłam.

7. khaki01

khaki01 Forumowy żółtodziób

te wszystkie MOD-y i SMOD-y to od czego są pytam?

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

khaki01, kolejne posty nic nie wnoszące do tematu usuwam, upominam słownie tym razem i zachęcam do przeczytania postów w tym wątku, wtedy jasne będzie postępowanie przy problemach z zakupem florenów drogą SMS.

9. grzegorz82

grzegorz82 Czeladnik forum

mam ten sam problem wyslalam esm.florenow brak tragedia grzegorz82

10. grazyna_bar

grazyna_bar Forumowy żółtodziób

Witam, mam ten sam problem co pozostali,brak kasy na koncie i brak florenow

11. hexa30

hexa30 Zaawansowany

wysłałam 1 sms i miałobyć 75 florenów i nic ,ani potwierdzenia ani florków

12. gunia79

gunia79 Młodszy ekspert

Witam, niestety ja również mam ten sam problem, sms wysłany, florenów brak :(

13. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

Jeżeli jest taki problem to myślę ,że powinno się ściągnąć techników i sprawdzić co u WAS się dzieje. Bo nie jest możliwe żeby wszystkie sieci telefoniczne miały problemy :(

benia lubi to.
  14. syriuszblack87

syriuszblack87 Okazjonalny autor

Ja też dzisiaj kupiłam 75 florenów smsem i nie mam doładowania konta. Nie mogę też napisać do pomocy technicznej ponieważ nie wyświetla mi się okno pomocy technicznej

15. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

wczoraj wysłałem sms dzisiaj otrzymałem potwierdzenie płatności od BP ale florenów brak tzn to nie jest wina mojego operatora sieciowego a odsyłanie do składania reklamacji nie wiadomo do kogo jest moim zdaniem zwalaniem winy na osoby trzecie zostałem całkowicie wyleczony z kupna florenów

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2016
  16. Lonia78

Lonia78 Fanatyk forum

widzę,że nie tylko ja mam problem z płatnościami - również nie dostałam potwierdzenia i brak mi kilku sms-ów- i tak sobie czytam,że trwa to nie chwilę ale od wczoraj. BP powinien dbać o dobro graczy i ingerować jak najszybciej w tego typu problemy. Dlaczego problem nie jest jeszcze rozwiązany, a tym bardziej dlaczego nie ma ŻADNEJ informacji w OO na ten temat? ludzie idą sobie na weekend i mają wszystko gdzieś ale jeżeli jest awaria to pomimo weekendu się ją naprawia

Anetta41 i -Wiewiora- lubią to.
  17. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

Tak to jest, jak się najpierw wchodzi na farmę, wysyła SMS-y, dopiero potem na forum... Dwa SMS-y poooooszły sobie w świt.
    Widzę jednak, że to problem u wszystkich. Zobaczymy, co dalej. Ciekawe, co zrobi z tym fantem szefostwo "Farmeramy".

18. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

mam to samo dzisiaj

19. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

a najbardziej żałosne jest to że nie ma oficjalnego OO odnośnie problemu z zakupem florków poprzez sms

20. najlepszamama12

najlepszamama12 Forumowy żółtodziób

Tez wyslalam sms po florki i tez nic nawet odpowiedzi brek

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.