floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

wysłałam sms na 75florenów i niestety nie otrzymałam ich do tej pory kontakt z pomocą techniczną też nic nie dał..... cisza .... jak kupić sadzonki trudno nie wyślę następnych bo znów mogę ich nie otrzymać ......co można jeszcze zrobić

ilo86a lubi to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Pomoc techniczna (ogólna) nie zajmuje się płatnościami. W sprawie zakupów sms najlepiej skontaktować się z operatorem.

3. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

mam ten sam problem moim zdaniem coś nie halo jest z BP

swietlik211 lubi to.
  4. ogrodnik45

przy PT jest okienko dla płatności wypełniłam wszystkie rubryki tzn - treść sms ,czas ,nr pod który wysłałam sms itd wydawało mi się że to odpowiednie miejsce skoro stworzono specjalne okienko dla zgłoszeń o płatnościach , również pisałam na reklamacje niestety za każdym razem wybija mi że wiadomości nie udaje się przesłać

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2016
  5. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

o 14:44 wysłałam reklamacje mailem do operatora, i cisza....wczoraj kupiłam sadzonki na farmę, dziś chciałam na bahamę, i klops:(

strazak41 lubi to.
  6. slodaczysko

slodaczysko Okazjonalny autor

wysłałam dwa smsy i miałobyć po 75 florenów i nic ,ani potwierdzenia ani florków :(

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Pod linkiem, który podałam widnieje informacja:

8. slodaczysko

Dziwne że do tej pory kupowałam floreny i jakoś nie było problemów ,a dziś bardzo dużo ludzi ma problemy z otrzymaniem ich. Czy to jakiś przekręt? Chciałam kupić drzewka ,ale już nie będę mogła bo jak mają uwzglednić jakąś reklamację w poniedziałek to już po drzewkach bo będą tylko do jutra. Super gratuluję WAM

9. benia

benia Fanatyk forum

Dolączam do grona nabitych w butelke :oops:smsa wysłalam florków nie dostałam :oops:
    A nim odpowiednie organa zajmą się reklamacją to ..........tyle>:(>:( czsu minie>:(>:(a kasy i tak nie odzyskamy:mad:, tak na marginesie to po co jest ta pomoc techniczna ??? skoro my mamy dochodzić się z operatorem nie wystarczy nam strat i nerwów
    >:(:mad:przecież BP tak dba o nas graczy fundując nam atrakcje za atrakcjiom:oops::oops::mad::mad:

babydelfi, strazak41 oraz .Magda60. lubią to.
  10. ogrodnik45

super czyli sobota niedziela nie należy nic kupować za realną kasę to po co większość eventów typu sadzonki lub tajemniczy stajenny są w soboty i niedziele a jak mamy dochodzić swoich praw jeżeli można wysłać zgłoszenie w godzinach kiedy i my pracujemy nie każdy w pracy ma dostęp do kompa

Ostatnie edytowanie: 20 sierpnia 2016
  11. strazak41

strazak41 Czeladnik forum

ja jestem 3 sms w plecy, tak się nie robi. Smutne zwłaszcza,że tyle czasu już gram, wyciąganie kasy z kont teraz na wokandzie,bo sms-em to malutki profit, wstyd i tyle...

royal3591 i lewski lubią to.
  12. rzucha4

rzucha4 Aktywny autor

myślę, że BP powinno przedłużyć ewent tajemniczych sadzonek skoro jest tyle osób poszkodowanych

royal3591 i strazak41 lubią to.
  13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Może tak, skoro BP nie dopisało waluty gry oznacza to, iż pieniądze, które zainwestowaliście w jej zakup nie dotarł do Bigpiont.
    Teraz, można kontaktować się jak wskazywała tu BA_Czerwona, czy ja w poprzednich postach z działem reklamacji, który przeprowadza te transakcje, albo z operatorem Waszej sieci komórkowej.

Proponuję powstrzymać zbędne dyskusje nic nie wnoszące nowego w temacie.

14. anusiaaa2010

anusiaaa2010 Czeladnik forum

Ja też wysłałam po 12 eskę o floreny i cisza ...brak słów !!!

strazak41 i benia lubią to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja o dziwo dostałam raport doręczenia,ale florenów od godziny 14:37 nie mam. Napisałam reklamację ale co z tego skoro w weekendy nie są rozpatrywane,a 100% PD jest do jutra i tajemnicze sadzonki też do jutra >:( Ciekawe kto nam zapłaci za te straty !!!!!!

16. slodaczysko

Bardzo mnie interesuje ilu Farmerowiczów jeszcze zostało tak nabitych w butelkę :( Kupowałam floreny w święta ,soboty i niedziele i jakoś nie było takich problemów nigdy:(

17. strazak41

strazak41 Czeladnik forum

ja wysłałam trzy i to z różnych sieci komórkowych; pierwszy raz taką sytuację mam i naprawdę irytuje to, zwłaszcza,że t. sadzonki są do jutra, a jak już ktoś napisał- kto nam pomoże i kiedy nie wiadomo...

18. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dopisuję się do listy. Sms wysłany, florków brak>:(

benia i .Magda60. lubią to.
  19. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Ja mam to samo. Tragedia...

20. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Przed chwilą wysłałam reklamację. Najpierw chciałam machnąć ręką na te kilka zł, ale po chwili stwierdziłam, że im nie daruję:eek: Wysłanie maila zajmuje 2 minuty i nic nie kosztuje, a rachunku mi nikt nie zapłaci:eek: Niech oddają to co mi się należy8)

benia i Renia1920 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.