Floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszka5121, 25 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszka5121

myszka5121 Czeladnik forum

Mam pytanie do osób, które w niedzielę nie dostały zakupionych florenów, czy zostały dopisane juz im do konta? U mnie niestety nadal cisza

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Osobiście nie kupowałam w niedzielę, ale moja znajoma owszem kupiła. Florki dopisano w poniedziałek, na jej zgryźliwą reklamację oczywiście nikt się nie pofatygował odpisać.
    Złożyłaś reklamację...? Może oni tylko na reklamacje reagują...?

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie kupowałam florenów, ale w takich sytuacjach zalecamy z kontaktem z PT poprzez formularz płatności: KLIK.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Mała uwaga: zgodnie z instrukcją znajoma napisała prosto do mobilteku.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rzeczywiście, przepraszam za pomyłkę :( zzizzie ma rację.
    Cyt z poradnika o płatnościach sms:
    UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

6. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Kupiłam tez floreny 20 lutego i nie dostałam florenów. Pisałam do mobilteku i nadal nic.

7. myszka5121

Wiadomość z reklamacją wysłałam już dwa razy i raz formularz z płatnością. Nadal nic. Podobno na rozpatrzenie reklamacji mają dwa tygodnie więc muszę czekać

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Niestety z poziomu forum nie jesteśmy w stanie pomóc. Musicie czekać na rozpatrzenie reklamacji serwisu mobiltek.
    myszka5121, masz jeszcze jakieś pytania?

9. myszka5121

nie, dziekuję wszystkim za odpowiedzi. Mam tylko nadzieję, że floreny w końcu trafią na nasze konta

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.