floreny.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fiona160469, 22 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fiona160469

fiona160469 Okazjonalny autor

zglosilam w platnosciach ze mi nie dopisali florenow zakupionych wczoraj,odpisali ze nie rozwiazali jeszcze problemu,jak dlugo mam czekac co moge jeszcze zrobic?????

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Płatnościami zajmuję się odpowiedni to tego dział, niestety nie jest on związany z naszą pomocą techniczną. Jeżeli zgłosiłaś problem za pomocą formularza płatności, to pozostaje tylko czekać.

Niestety z pozycji forum nie jesteśmy wstanie tego przyśpieszyć, weryfikacja zgłoszenia niestety musi potrwać.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. fiona160469

fiona160469 Okazjonalny autor

nie dziekuje,to juz drugi dzien jak czekam...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W zależności od rodzaju płatności termin rozpatrzenia reklamacji może wynieść nawet 14 dni kalendarzowych ( sms )od daty dostarczenia reklamacji.
    A skoro nie masz już pytań w temacie to jak najszybszego rozpatrzenia Twojej reklamacji życzę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.