floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -anna2806-, 21 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszka5121

myszka5121 Czeladnik forum

Również wysłałam sms-y 3 godziny temu i nie są dopisane do konta. Nie pierwszy raz mi się to zdarzyło. Poprzednim razem zostały dopisane za dwa dni. Niestety wtedy już nie można było kupić drzewek. Teraz z pewnością będzie to samo

2. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Pisałam do pomocy technicznej odpisali Ze powinnam składać reklamację @mobil tek.pl.Napiszę ale z kupna florenów mnie wyleczyli na długo.

bazyl2211 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

mario201500, jeden Twój pusty post usunęłam.

Przypominam że dział ten nie służy do dyskusji.

A jeśli chodzi o formę płatności sms to w oknie tej formy płatności są Warunki korzystania z serwisu : >>>klik<<<.

Bardzo nam przykro, że występują problemy, niestety nic na to nie poradzimy. Jak czytamy pod podanym linkiem, za tę formę płatności odpowiedzialny jest Serwis Mobiltek, do tego serwisu należy kierować wszelkie reklamacje i tylko Mobiltek może je rozpatrzyć.

Zapraszam do zapoznania się i korzystania z innych form płatności : >>>Rodzaje płatności<<<

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie?

4. anulka26-88

anulka26-88 Okazjonalny autor

ja 2 tyg temu wyslalam smsa na SN i do tej pory nie otrzymalam. Pisalam nie raz do PT oraz do mobilteka i nie ma wyjasnienia ani SN ani kasy ktora pobrali. Zamiataja tylko sprawe pod dywan. W PT napisano abym wyslala im potwierdzenie, wyslalam i nic. Stwierdzili ze nie bylo takiego smsa. Kase zabrali i maja w [ciach]. A moderatorzy tylko odsylaja dalej, potrafia tylko dawac bany lub kasowac pisty, aby inni nie zobaczyli co sie dzieje

Wykropkowane, niestosowane słowo usuwam i bardzo proszę o stosowny dobór słów. Nawet jeśli jesteś zdenerwowana to zachowaj proszę kulturę.

SMOD_Atena.

bazyl2211 i -anna2806- lubią to.
  5. SMOD_Atena

anulka26-88, Moderatorzy nie są cudotwórcami, swoje obowiązki znamy, wykonujemy je najlepiej jak potrafimy, ale niczego nie wyczarujemy.
    PT również niczego nie wyczaruje, jeśli w zapisach konsoli systemowej nie ma zapisanej jakiejś operacji to nie można jej potwierdzić. Potwierdzenie wysłania sms-a przy wysyłaniu reklamacji należy kierować do serwisu Mobiltek, który jako jedyny jest odpowiedzialny za tę formę płatności i rozpatruje reklamacje, tak jak już wyżej napisałam.
    Przed dokonaniem zakupu przez sms masz możliwość a nawet powinność w Twoim interesie zapoznać się z Warunkami korzystania z tego serwisu, gdzie między innymi napisane jest :
    " 12. Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Termin rozpatrzenia reklamacji wynosi 14 dni kalendarzowych od daty dostarczenia reklamacji. "

My nic tutaj zrobić nie możemy.

Czy są jeszcze jakieś pytania odnośnie płatności sms ?

6. igraszka

igraszka Koneser forum

Z wyżej zamieszczonych rozmów wynika ,ze gracze ,którzy stracili pieniądze są w zasadzie bezradni,odsyła sie ich do mobilteka .
    Jednak jak rozumiem Bp zawarła umowę z ww firmą i chyba jest władna egzekwować swoje prawa i żądać wywiązywania się z umowy ?

bazyl2211 lubi to.
  7. karolamba

karolamba Baron forum

ja wczoraj zakupilam floreny i dotarly odrazu dzis juz czekam od 10 i nadal nic napisalam tam gdzie mod odeslal niestety bez odzewu;/

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

igraszka, nikt niczego nie stracił, każda sytuacja jest do wyjaśnienia, tyle, że reklamację, co zostało tu napisane wiele razy trzeba kierować w odpowiednie miejsce, a mianowicie TU.

w poradniku dotyczący płatności opisane jest to wytłuszczoną czcionką i dla zwrócenia uwagi oznaczone kolorem czerwonym:

Znajduje się tam również link do Warunków korzystania z serwisu płatności sms.

UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

9. talvi

talvi Czeladnik forum

U mnie też sms wysłany a florków nie widać, do mobilteka nie ma co pisać bo i tak nie odpowiedzą(już to kiedyś przrabiałam) może najwyższa pora aby BP coś z tym zrobiło??

bazyl2211 i Sookie lubią to.
  10. chris-27

chris-27 Forumowy żółtodziób

ja dzisiaj rano kupilam na 2 farmach floreny i do teraz cisza grzegorz82 i chris-27

bazyl2211 lubi to.
  11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy zastosowaliście się do porad podawanych przez członków ekipy we wcześniejszych odpowiedziach? Przypominam, że Dział Pomocy nie jest działem dyskusyjnym, bardzo proszę wszystkich dotkniętych o kontakt z Mobilitekiem. Polecam raz jeszcze zapoznać się z w poradnikiem dotyczącym płatności. Znajduje się tam również link do Warunków korzystania z serwisu płatności sms.

12. Bajka

Bajka Zaawansowany

Również wysłałam sms 10 min temu i nie otrzymałam florenów. Przelogowanie kilkakrotne nic nie dało.
    Poradźcie co robić.

bazyl2211 lubi to.
  13. Mitadorek

Mitadorek Czeladnik forum

Również wysłałam smsa za 12,30 zł i zero potwierdzenia i florenów :(

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Informacje dotyczące problemów z płatnością sms, znajdują się we wcześniejszych postach TL_Mouse i BA_Chris.

15. Bajka

Bajka Zaawansowany

Ten dopisek "Reklamacja Kody BIG” ma być w adresie czy w temacie e-maila?

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Adres e-mail to: reklamacje@mobiltek.pl , a dopisek, to również może być tytuł czyli "Reklamacja Kody BIG”.

17. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

aleksandra, to że Ty nie miałaś problemów, nie oznacza, że inni tych problemów mieć nie mogą. Przypominam, że w tym dziale nie prowadzimy dyskusji, a zadajemy pytania. W związku z tym post usuwam.

18. martiki28

martiki28 Czeladnik forum

oczywiscie dzis rano kupilam floreny i malo ze nie ma 100% to i sadzonek nie mam za co kupic.

bazyl2211 lubi to.
  19. SMOD_Atena

Droga reklamacji została kilkakrotnie w tym wątku wskazana, kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.