floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -anna2806-, 21 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Wczoraj kupi sms 45 florenów do dziś nadal nie mam.Kttoś tak ma?

panilutka lubi to.
  2. Łochowski

Łochowski Czeladnik forum

ja wysłałem wczoraj i dzisiaj i też do tej pory nie dostałem florenów i licho wzięło 100% PD tak nie powinno być i nie ma żadnych wyjaśnień

panilutka lubi to.
  3. szamanek

szamanek Forumowy żółtodziób

Wczoraj również na 2 kontach zakupiłam floreny aby skorzystać "Mega dzien" PD, niestety do tej pory nie doliczono ich do moich kont.
    Przykra sprawa bo nie jest to po raz pierwszy :(
    anna2806 floreny dotrą po zgłoszeniu w pomocy technicznej ale o o dodatkowych punktach można tylko pomarzyć

panilutka lubi to.
  4. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

To piszę do PT

panilutka lubi to.
  5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Wysłałam dzisiaj rano. Dotychczas cisza, brak florenów- więc z Mega PD nici.

bazyl2211 i panilutka lubią to.
  6. .latka.

.latka. Stały bywalec

wyslalem po 10 i zadnego potwierdzenia i nikt z moderatorow nic nie odpisuje,wiec plac i placz a mega ???

7. szamanek

szamanek Forumowy żółtodziób

Mega PD się właśnie kończy i zaczyna się "Kombajn za pół ceny" i pewnie również się nie załapię :cry: ehhhhh

panilutka lubi to.
  8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Kochani, w poradniku jest informacja wskazująca kontakt w razie problemów z zakupem waluty przy płatnościach telefonicznych:
    UWAGA: Wszelkie uwagi, reklamacje dotyczące działania Serwisu oraz inne związane z usługą pytania, prosimy kierować na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/

9. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

ech mam dzis ten sam problem sms wysłany za 12.30 kase z konta pobrano a tu ani potwierdzenia sms ani florenów To juz jest [ciach] i przesada!!

w powyższym poście znajdziesz informacje co robić w takiej sytuacji, post edytowałam, proponuję stosowniej dobierać słownictwo.

TL_Mouse

10. panilutka

panilutka Forumowy żółtodziób

Ja też mam ten problem. Wysłałam sms a florenów jak nie było tak nie ma :(

bazyl2211 lubi to.
  11. -Delfiinka-

-Delfiinka- Czeladnik forum

TL_Mouse wiemy gdzie należny składać uwagi i reklamacje ale... problem występuje często i nie należy zamiatać tego pod dywan.
    Jeszcze nigdy mnie nie przeproszono i nigdy nie dostałam jakiegokolwiek bonusu za błąd wynikły w końcu nie z mojej winy.
    Jeżeli gracz nie wypowie się na forum to inni nawet nie będą wiedzieli że to problem dużej liczby graczy

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-Delfiinka-, wątek pytań nie jest wątkiem dyskusyjnym, po pierwsze, po drugie dalsze postępowanie wskazałam - do Serwisu, który jest odpowiedzialny za płatności dokonywane droga sms, więc docinki o zamiataniu pod dywan zostaw dla siebie, a nie kieruj je tu, bo to nie ekipa, ani BP odpowiada za zakupy, a wskazany Serwis, do którego Ty jak i pozostali Gracze zostali odesłałani.
    agucha31, post usuwam.

13. .latka.

.latka. Stały bywalec

TL Mouse problem dotyczy graczy,wiec odsylanie,to taka przepychanka,czyli my niewinni oni winni a kase pobralo,czyli zadnej pomocy ze strony moderatorow forum:mad:

panilutka lubi to.
  14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

.latka., problem dotyczy zakupu waluty, jest Serwis i to jedyna możliwość, gdzie można złożyć reklamację dotyczącą zakupu drogą sms.
    Tyle w temacie i przypominam raz jeszcze, macie podaną drogę kontaktu, a to nie jest wątek dyskusyjny.

15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

.latka., post usunęłam przypomnę raz jeszcze, to nie jest wątek dyskusyjny.

panilutka lubi to.
  16. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

panilutka posty będące spamem usunęłam i zgodnie z Regulaminem:
    2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting

Niedozwolone jest zaśmiecanie forum postami, które nic nie wnoszą do wątku oraz wielokrotne powielanie tych samych treści na forum w różnych wątkach.

Flood - kilkukrotne, nieuzasadnione powtarzanie tego samego słowa lub znaku.

Off-top - pisanie postów niezwiązanych z tematem wątku.

Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora.

Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

Kara:
    Spam, flooding i nabijanie postów - ostrzeżenie lub 11 pkt
    Notoryczny spam, flooding i nabijanie postów - 11-51 pkt, a nawet permanentna blokada konta
    Off-top - 5 pkt
    Duble posting – ostrzeżenie

18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

.latka.,posty będące spamem usunęłam i zgodnie z Regulaminem:
    2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting

Niedozwolone jest zaśmiecanie forum postami, które nic nie wnoszą do wątku oraz wielokrotne powielanie tych samych treści na forum w różnych wątkach.

Flood - kilkukrotne, nieuzasadnione powtarzanie tego samego słowa lub znaku.

Off-top - pisanie postów niezwiązanych z tematem wątku.

Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora.

Posty powinny być zrozumiałe i czytelne. Niedozwolone jest również pisanie np. DUŻYMI oraz naprzemiennie DuŻyMi i MaŁyMi LiTeRaMi.

Kara:
    Spam, flooding i nabijanie postów - ostrzeżenie lub 11 pkt
    Notoryczny spam, flooding i nabijanie postów - 11-51 pkt, a nawet permanentna blokada konta
    Off-top - 5 pkt
    Duble posting – ostrzeżenie

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

***kacper*** post usunęłam, nic nie wnosi, a wręcz prowokuje do dyskusji.

bazyl2211 lubi to.
  20. mario201500

mario201500 Forumowy żółtodziób

oczywiście ja też chciałem kupić drzewka a150 florenów nie ma!!!

bazyl2211 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.