Floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JJoanna, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

Dzisiaj jakieś pół godziny temu wysłałam DWA SMS x po 75 florenów z komórki , kasę na komórce wcięło , a florków 75 x 2 - będzie nie dopisało:cry::cry::cry::cry: Czekam i czekam i nic :( Może znów jestem niecierpliwa bo czekać nie umiem , ale ...... i myślę sobie : przyjdą za chwilę tj. moje florki .
    Ale jak na razie nie mam tych 150 florenów i nie wiem co im się stało ?
    Wsiąkły czy jak 8) ?

Pozdrawiam .

P.S.

To chyba musi być coś na rzeczy :
    Bo SMS wysłałam o godz 16.14 a teraz jest godz. 19.15 i brak odpowiedzi z dziale pomocy pytań technicznym i tak samo cisza w dziale Pomocy Technicznej .
    HM ciekawe ?

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2016
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pocztę sprawdzałaś?,,też nic?

3. JJoanna

JJoanna Książę forum

Też , cisza -.-

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli pieniądze z konta telefonu zostały pobrane to reklamację musisz zgłosić do serwisu Mobiltek, który jest odpowiedzialny za tę formę płatności . Tutaj znajdziesz wszystkie informacje : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. JJoanna

JJoanna Książę forum

Na razie to wszystko , dziękuje .

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie na razie zamykam ten wątek, w razie kolejnych problemów otwórz proszę nowy temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.