floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika guca77, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. guca77

guca77 Forumowy żółtodziób

witam. wysłałem sms na doładowanie florenów ale nic nie przyszło. Czy jest jakaś awaria?

2. JJoanna

JJoanna Książę forum

To widzę , że jak na razie jest nas dwoje , bo ja też wysłałam i nie mam . Witaj w klubie :p;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mamy żadnych informacji o występowaniu jakiejkolwiek awarii.

Czy pieniądze z konta telefonu zostały pobrane? Sprawdziliście czy nie było żadnej pomyłki w numerze BIG i na jaki został wysłany sms ?

4. ogrodnik

ogrodnik Forumowy żółtodziób

Pieniądze z konta telefonu zostały pobrane 3 razy, ale florków nie ma, Żadnej pomyłki przy wysyłaniu sms nie było.

5. SMOD_Atena

ogrodnik, jeśli pieniądze z konta telefonu zostały pobrane to reklamację musisz zgłosić do serwisu Mobiltek, który jest odpowiedzialny za tę formę płatności . Tutaj znajdziesz wszystkie informacje : >>>klik<<<.

6. ogrodnik

ogrodnik Forumowy żółtodziób

I koniec kupowania florków, bo robią nas w konia

7. SMOD_Atena

ogrodnik, bardzo mi przykro, że dotknął Cię problem z płatnością sms. Osobiście nie raz w ten sposób dokonywałam zakupów i obywało się bez problemu, tak że tutaj nikt nikogo w konia nie robi a problemy się zdarzają niestety.

Czy Autor/ka tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

8. anulka26-88

anulka26-88 Okazjonalny autor

To nie pierwszy raz taka sytuacja i zapewne nie ostatni. W ostatnim czasie swoich wiernych graczy traktujecie strasznie. BB sie popsulo juz dawno, wiecznie jakies problemy z smsami. Takim zachowaniem tylko odstaszacie swoich graczy. Jednym slowem Gra schodzi na Psy.

Peonia lubi to.
  9. SMOD_Atena

anulka26-88, dziękuję za opinię.

A skoro Autor tematu nie kontynuuje, kolejnych pytań nie ma, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.