floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 20 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam-nie dostałem florenów za sms ,pisałem do pt. i do jakiejś innej pomocy do której wypełnia się formularz jednak dostałem odp. że nic nie wysyłałem a ja dokładnie czekając na odp. sprawdzałem czy nie zrobiłem błędu w telefonie ale nie zrobiłem,chcąc napisać drugi raz dostałem od razu odp. że sprawa została rozstrzygnięta,że nic nie wysyłałem i nie mogę wysłać drugi raz tego samego,być może oni sprawdzali mój nr.telefonu a ja wysyłałem z innego bo na moim nic nie miałem na koncie,chciałem spróbować jeszcze raz napisać ale nie mam już tego formularza bo skasowałem,pytanie czy mógł bym dostać jeszcze raz.Do naszego pt. już pisałem o telefonach ale na wszelki wypadek ten formularz do tego drugiego,(nie pamiętam czy to też było pt) bym sobie zachował

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jeśli pieniądze zostały pobrane z telefonu a floreny nie dopisane do Twojego konta w grze, to w takiej sytuacji musisz wysłać zgłoszenie do serwisu odpowiedzialnego za tę formę płatności czyli Mobiltek : >>>klik<<<.
    Jeśli wysłałeś sms np.. z błędnym numerem BIG, to do złożenia reklamacji ten formularz będzie właściwy : >>>Formularz płatności<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Wysłałam do Mobitek i podałem mój nr.telefonu i na dole w formularzu nr z którego wysyłałem po floreny był to telefon mamy bo na moim miałem puste konto,być może oni sprawdzili mój nr.a nie tan z którego wysyłałem,po przyjściu odpowiedzi że sprawdzali napisali mi że nic nie wysyłałem,bardzo nie lubię jak mi ktoś wmawia nie prawdę dlatego dokładnie w telefonie sprawdziłem czy nie popełniłem jakiegoś błędu np. tej spacji ale nie a oni mi wmawiają... wypełniłem drugi raz formularz ale od razu przyszła odpowiedź że ten problem został już rozstrzygnięty i drugi raz w tej sprawie nie mogę pisać a ja chciałem ich zapytać który nr. telefonu sprawdzali o ile sprawdzają numery,gram w farmę prawie od początku i jeszcze nigdy nie miałem takiego problemu,w każdym razie serdeczne dzięki za Mobitka-pozdrowionka

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie rozumiem problemu z powtórnym wysłaniem zgłoszenia reklamacji do Mobiltek, być może dlatego że nigdy takich problemów nie miałam. Niemniej jednak możesz też do Mobiltek napisać dodatkowego e-maila lub zadzwonić.

Dane kontaktowe ze strony Mobiltek :

"Reklamacje są rozpatrywane w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 – 15:00
    tel. 12 44 66 901
    fax. 12 432 69 00
    e-mail: reklamacje@mobiltek.pl
    Reklamacje zgłaszane mailem są standardowo rozpatrywane w terminie pięciu dni roboczych.
    Jeśli proces reklamacyjny wymaga kontaktu z zagranicznymi Partnerami Mobiltek okres ten może ulec wydłużeniu."

Rozumiem, że tutaj już nie masz pytań, pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.