floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika arabrab50, 29 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. arabrab50

arabrab50 Czeladnik forum

witam.prawie 2 godz czekam a dopisanie florenow do konta.kupilam przez sms.czy ktos ma tez taki problem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak przejrzysz ten dział to zauważysz, że jesteś pierwszą osobą, która zgłasza problem z dopisaniem florenów. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś to wyloguj się proszę i zaloguj ponownie do gry, czasami to wystarczy. Jeśli jednak po zalogowaniu florenów nadal nie będzie na Twoim koncie, sms-a wysłałaś na prawidłowy numer i o właściwej treści to zapoznaj się proszę z tym tematem : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja rano kupiłam bez problemu

4. arabrab50

arabrab50 Czeladnik forum

wyslalam prawidlowo na nowy numer.wylogowanie rowniez nie pomoglo.z informacjami zapoznalam sie,zanim napisalam na forum.tam rozpatrza moja sprawe w dni robocze,a floreny potrzebne dzisiaj.dzial przejrzalam,nie widzac tematu ...zadalam proste pytanie.to chyba nie zbrodnia.
    dzieki za fatyge. nie musisz juz odpowiadac....

chrumcia91 dziekuje za informacje.

Ostatnie edytowanie: 29 sierpnia 2015
  5. mona3007

mona3007 Forumowy żółtodziób

kupiłam dzisiaj rano floreny przez przelewy24. no i do tej pory nie zostały dopisane do konta. pieniądze z konta pobrane a florenów brak. o co tu chodzi??? czy to nie jakieś oszustwo.......??????

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

jeżeli o tą opcję chodzi to czasami coś na serwerze jest i najpóźniej jutro rano będą na Twoim koncie. Jak nie dostaniesz do jutrzejszego poranka to zgłoś się do PT poprzez formularz płatności.

7. mona3007

mona3007 Forumowy żółtodziób

ok poczekam i zobaczę czy coś się pojawi. denerwująca sytuacja... dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

arabrab50, zadałaś pytanie, więc odpowiedziałam i tak jak jest napisane w poradniku do którego link podałam, wszelkie kwestie związane z płatnością sms należy zgłaszać do serwisu Mobiltek, nikt więcej nie rozwiązuje takich zgłoszeń.

mona3007, nie ma tutaj żadnego oszustwa, jeśli floreny nie zostały jeszcze dopisane do Twojego konta to napisz proszę zgłoszenie do Działu Płatności za pomocą odpowiedniego formularza : >>> Formularz płatności.

Agata00755, dziękuję za pomoc.

A skoro Autorka nie ma więcej pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.