floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Irena, 9 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Irena

Irena Zaawansowany

Do kogo sie zwrocic w sprawie znikajacych florenów? Od wczoraj ubyło mi 20, a nic nie kupowałam. Prosze o pomoc

janciamatus lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Irena, w wyjaśnieniu tej sprawy może pomóc jedynie Pomoc Techniczna :)
    Z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc, nie mam takich narzędzi :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

PS. Pisząc do PT pamiętaj aby wiadomość miała 140 znaki oraz opisz dokładnie problem :)

3. Irena

Irena Zaawansowany

Czy tych znaków musi być aż 140?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Irena, jak czytam w poradniku do którego link Ci podałam:
    "1. Wiadomość do PT musi mieć minimum 140 znaków i zostać napisana będąc zalogowanym do gry (wyłączając przypadki problemów z zalogowaniem) i posługując się adresem mailowym przypisanym do konta w grze."
    Wobec tego nie ma wyjścia, wiadomość musi mieć minimum 140 znaków :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

Sprawdź, czy przypadkiem nie zwiększył Ci się stan posiadania SP lub SN ... Można nieraz klikając niewłaściwie kupić taki pakiet zamiast wody (kosztują dokładnie 20 Florenów)....

gosiagosia60 lubi to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Gracz został przekierowany do Pomocy Technicznej, w związku z czym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.