Floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-, 11 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Ekspert forum

zakupiłem pakiet Sp za 20 Fl , floreny odjęto a paszy jak nie miałem , tak nie mam

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

na początku się przeloguj

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

przeloguj sie;) powinno pomoc:)

4. -wiercipiętka-

nic nie daje 2 x sie przelogowałem

5. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Jeśli wszystko zrobiłeś/aś prawidłowo zgłoś problem do Pomocy Technicznej - link pod ramką w grze.

6. -wiercipiętka-

nie ma sensu zgłaszć , bo juz kilka rzeczy straciłem i po zgłoszeniu ani odzyskałem , ani nie było zadnej odpowiedzi to jest jeden tylko kant , najlepiej nic za fl nie kupować

7. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Zgłoś. Sprawdzą. Bo może kupiłeś SN a nie SP ;) Znaczy niechcący nie to kliknąłeś.

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

odpowiedź jest zawsze,najpierw automatyczna,potem już "od kogoś".skoro odpowiedzi nie dochodzą,to sprawdź folder ze spamem lub kosz.a skoro już wiele razy coś straciłeś,to tym bardziej należy to sprawdzić.

9. Zgłoś to do Pomocy Technicznej z pozycji forum nie sprawdzę co faktycznie zakupiłeś :)

Link masz pod ramką gry

10. -wiercipiętka-

Już z tym dałem sobie spokój , bo już nie pamiętam tamtych strat , ale wiem jedno że odzewu nigdy nie było, to co piszesz to tylko teoria, a rzeczywistość jest zgoła inna zamykam temat bo widzę że niewiele to pomoże.

11. Zamykam więc :)

Graczom dziękuje za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.