Floreny za ogladanie filmikow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika leonamaks222, 6 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. leonamaks222

leonamaks222 Forumowy żółtodziób

Witam:) Mozecie mi powiedziec gdzie sie znajduja nagrody za ogladanie filmu w kinie?Pisze zeby obejrzec caly filmik ,a nastepnie zamknac krzyżykiem,to bedzie mozna wybrac nagrode no i tak robie z tym ze w ten sposob zamykam kino i znowu znajduje sie w miescie.Pytanie pewnie banalne,ale ja dopiero zaczynam.aczkolwiek juz 4 poziom:):):)

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

pownienes miec komunikat ze dopisano iles tam kinopunktow

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

4. leonamaks222

TL Mouse dziekuje slicznie teraz juz wszystko jasne:) A jesli moglabym jedno pytanko zadac to czy jest na forum jakis poradnik jak grac?jakies podpowiedzi itp? Szukalam ale nie znalazlam,Pzdr.

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

6. mania4691

mania4691 Stały bywalec

Ten spis masz w ikonce ze znakiem zapytania, obok ikonki wchodzącej na forum.

7. leonamaks222

dziekuje kobitki:)

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Graczom dziękuję bardzo za pomoc, czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanka? :)

9. leonamaks222

Nie nie dziekuje juz wszystko wiem,a czego nie bede wiedziec to wiem gdzie doczytac:)

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.