floreny za euro??????

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by dirkpitt, Feb 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Witam ,
    Rano wybrałem 150 fl. za 18 zł i nie mogłem dokonać płatności w tej kwocie tylko za 4.99 euro.
    Planowałem podwójne PD ,przygotowałem farmę ,jutro planowałem zakup kombajnu.
    Pisałem do pomocy ,ale tam zaścianek-nie ma mozliwości opisania sprawy,wybór problemów bardzo ograniczony.
    Proszę o pilne działanie .Mam nadzieje ,ze psikus programisty a nie celowe działanie Farmy.
    Pozdrawiam

janafarm likes this.
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Do której Pomocy próbowałeś napisać? Pomocy Technicznej czy Działu Płatności? Czy do tej pory płaciłeś wyłącznie w złotówkach, czy w ostatnim czasie wyjeżdżałeś poza granice Polski i logowałeś się zagranicą na farmę? Proponuję napisać do Pomocy Technicznej korzystając z tego formularza >>KLIK<< :) Myślę, że nawet dobrze by było byś w zgłoszeniu dodał link do tego wątku na forum, co z pewnością szybciej pomoże rozwiązać Twój problem opracowującej go osobie. :)

3. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

pisałem do działu płatności i korzystałem z formularza,za granicę nie wyjezdżałem ,ten problem już ktoś poruszał .
    jak pisałem ograniczony zakres problemów do wyboru brak ,możliwości opisania problemów.
    może odpowiedzą jutro ,a ja rano potrzebuje florki.

janafarm likes this.
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takich sprawach należy napisać do Pomocy Technicznej, nie Działu Płatności, link podałem już powyżej. ;) A czy w którejś z form płatności pojawiają się złotówki? Może za pomocą którejś z nich byłbyś w stanie dokonać płatności doraźnie w złotówkach? :)

janafarm likes this.
  5. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

OK.

gdzie znajdę id użytkownika

Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

ID znajdziesz tuż pod ramką gry obok nazwy użytkownika, pisząc do Pomocy Technicznej pamiętaj jednak o tym, by być zalogowanym do gry. :)

janafarm likes this.
  7. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

to jakieś żarty,gdy wybieram problem z płatnościa to kieruje mnie tam skąd juz wysłałem problem

rozwiązywanie tego typu problemów jest zawsze irytujące .mam wrażenie ,że tak to jest ułożone byśmy sobie odpuszczali temat
    Ok uczę się i dziękuję za pomoc ,
    jestem posłuszny i dlatego wybieram jak jest

Juz tak zrobiłem i problem w grze wysłany ,ciekawe czy nie dostane info ,że to nie zgodnie z tematem -Zobaczymy ,
    pozdrawiam i dziekuję
    Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Chris

Last edited: Feb 22, 2015
    janafarm likes this.
  8. BA_Chris

BA_Chris Guest

To wybierz proszę zupełnie inny temat zgłoszenia, np. Problem w grze - po co sobie samemu na siłę utrudniać? :) I po raz kolejny proszę nie pisz post pod postem. :)

EDIT: Ponieważ jesteś nowym użytkownikiem forum poproszę Cię jeszcze o zapoznanie się z Regulaminem forum, przed chwilą bowiem zedytowałeś po mnie post, co jest przez Regulamin zabronione. Użytkownikom nie wolno edytować postów po moderatorze. :)
    Czy w tym wątku masz jeszcze jakieś pytania? ;)

Last edited by moderator: Feb 22, 2015
    janafarm likes this.
  9. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

tego nie rozumiem ,wyszło mi ,że robie to o co prosiłeś ,a wiec nie zrozumiełem,
    rozumiem ,ze kara nie zostanie wymierzona ,
    a więc jak mam nie pisać post za postem?????????

janafarm likes this.
  10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Chodzi o to by unikać pisania posta pod swoim postem, jeśli natomiast widzisz, że inny użytkownik napisał pod Twoim postem swojego posta, wówczas spokojnie możesz zamieścić własny. Jeśli chcesz natomiast dodać coś jeszcze do posta, którego już napisałeś, możesz użyć opcji Edytuj. Jeśli jednak post edytowany był już przez moderatora, wówczas edytować posta już Ci nie wolno. :) Mam nadzieję, że z czasem poznasz reguły obowiązujące na forum. ;)
    Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania? :)

11. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Bardzo dziekuję za pomoc i proszę poruszać te problemy u osób które maja wpływ na ich rozwiazanie.

janafarm likes this.
  12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Z pozycji forum w tej sprawie nie jestem Ci już w stanie bardziej pomóc, jeśli skontaktowałeś się z Pomocą Techniczną to tam z pewnością uzyskasz oczekiwaną pomoc w swojej sprawie. :)
    Czy chciałbyś o coś jeszcze zapytać? ;)

13. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

wysłałem i juz mam odpowiedź ,że ponoć nie byłem zalogowany- a byłem i wysłali link,jak próbowałem napisać to znowu pokierowało na płatności ,
    jak juz pisałem robia mnie w balona .
    Nie mam już pytań.
    Dziękuje za pomoc

janafarm likes this.
  14. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pisałem powyżej byś pamiętał o tym by być zalogowanym do gry podczas pisania zgłoszenia. Postępuj zatem zgodnie ze wskazówkami. :) Skoro pytań już nie masz, to tutaj kłódeczkę zawieszam i dobrej nocy życzę. :)

Thread Status:
Not open for further replies.