Floreny SMS

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .Farmeria., 3 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witam

Czytałem wątek z problemami płatności esemesem za floreny, ale już zamknięty a ja mam pytanko.

Wczoraj wieczorkiem kupiłem 5 zasileń esemesem po 45 Florenów i do chwili obecnej nie dostałem, pieniążków nie skasowało i nie otrzymałem potwierdzenia.

I teraz proszę mi powiedzieć czy tama tranzakcja będzie opózniona czy mam zakupić jeszcze raz, bo jak zakupie ponownie a te wczorajsze zostaną zrealizowane to zbankrutuje i komornik mi zlicytuje farmę ? :)

olenkabe1 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Jeśli "pieniążków nie skasowało" czyli transakcja nie zostało zakończona a Ty nie dostałeś potwierdzenia o jej pomyślnym zakończeniu to automatycznie nie powinna być ponowiona ani floreny dopisane po usunięciu przez operatora usługi problemu jaki występuje. Chyba że otrzymałeś informacje zwrotną, że wysyłanie sms-a jest "w trakcie" lub też zostanie automatycznie powtórzone ( jeśli masz tak w ustawieniach telefonu) , wtedy najprawdopodobniej transakcja będzie powtarzana do skutku. Ale ani w pierwszym ani w drugim przypadku ręki nie dam, bo z usługami sms różnie bywa w zależności od operatora sieci, usługi sms i osobistych ustawień wysyłającego.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. .Farmeria.

Właśnie sprawdziłem i pieniążki zostały pobrane za 5 doładowań florenów, rozumiem że mam pisać reklamację, ale co mi ona da jak ja zaraz muszę kupić te zasilenia bo potrzebne na licencje na GT, wychodzi na to że ja przez błędy w płatnościach Smsem muszę wydać jeszcze raz majątek.

4. SMOD_Atena

Niestety nic na to nie poradzę i skoro pieniążki zostały pobrane a floreny nie są dopisane do Twojego konta to pozostaje tylko zgłoszenie reklamacji do Mobiltek. Tutaj informacje : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. .Farmeria.

Dzięki to wszystko, teraz wypada tylko przedłużyć GT do czasu rozpatrzenia reklamacji, czyli tak o tydzień :)

chrumcia91 i olenkabe1 lubią to.
  6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

i ja również mam ten problem:(
    pieniążki doliczone do abonamentu, a licencji nie można kupić, bo florenów nie doliczyło
    zakupu dokonywałam dzisiaj, także pewnie jeszcze nie naprawili nic

7. SMOD_Atena

Żeby to od nas zależało [​IMG] niestety nic nie poradzimy, problem jest znany i zgłoszony, operator pracuje nad jego usunięciem a nam nie pozostaje nic innego jak czekać cierpliwie lub skorzystać w tej sytuacji z innej, szybkiej formy płatności.
    A skoro Autor tematu nie ma już pytań to w oczekiwaniu na usunięcie problemu temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.