Floreny i Sianogrosze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adams772, 13 stycznia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adams772

adams772 Forumowy żółtodziób

Witam, ostatnio zastanawiało mnie to ile niektórzy gracze mają floren i sianogroszy. Chciałem was spytać jak oni to robią, że mają kilkumilionowe cyfry jednego i drugiego? Gram w farmeramę już dobre 10 lat i nie miałem nigdy takich zasobów finansowych na farmie. Jest ktoś w stanie mi to wyjaśnić?

kencik1983 lubi to.
  2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Twój temat przeniosłam do bardziej odpowiedniego działu, ponieważ tutaj zadajemy pytania :)
    O sposobach zarabiania sianogroszy możesz przeczytać w >>tym<< poradniku. Osobiście, jeśli mogę coś doradzić, to do zarobku staram się wykorzystywać eventy. Jeśli jest w nich zapotrzebowanie na konkretne towary, to staram się wyprzedawać nadmiar ze stodoły, bo jest to szybki i zazwyczaj pewny zarobek, bo ceny na nie szybko szybują w górę :) Podobnie jest z eventami hodowlanymi- warto wtedy posprzedawać nawet podstawowe zwierzaki i bardzo szybko jesteś w stanie dorobić się pokaźnej kwoty na koncie :)

igor_02 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.